top tema

Pitali smo poznate znaju li tko je Marko Pecotić Peco. Pogledajte što su nam rekli

Usput možete provjeriti što o preljubu misli Borna Kotromanić, a što u vezi nikad ne bi oprostio Luka Nižetić. Mogli biste se iznenaditi!

Posljednjih dana cijela Hrvatska bruji samo o jednome - Marku Pecotiću Peci i njegovom razvodu braka. Tako je taj, sudeći po komentarima svih onih koji se na društvenim mrežama moraju pohvaliti da nemaju pojma tko je Peco, relativno nepoznati glazbenik nakon priznanja da ostavlja suprugu zbog kolegice Silvije Dvornik završio na svim naslovnicama i postao top tema u državi.

Ako ste i vi među ovima koji tvrde da ne znaju tko je on, za vašu informaciju - Peco je inače splitski pjevač i zabavljač, član Četiri tenora, bivši član klape Iskon, koji neko vrijeme gradi solo karijeru s bendom, nastupajući na vjenčanjima i drugim eventima.

Provjerili smo tko od naših poznatih zna tko je Peco, a rezultate možete vidjeti i u videu. Usput možete provjeriti što o preljubu misli Borna Kotromanić, a što u vezi nikad ne bi oprostio Luka Nižetić. Mogli biste se iznenaditi!

Linker
19. travanj 2024 18:52