Zloslutna prijetnja

Pierce Brosnan isposlovao zabranu prilaska ženi koja je užasnula njegovu obitelj

Neznanka je parkirala automobil ispred ulaza u njegov posjed tvrdeći da su povezani, dala mu crtež i zatražila od njega poveći iznos.

Holivudski glumac Pierce Brosnan odahnuo je nakon što je sud u Los Angelesu odobrio zabranu prilaska ženi koja je njegovoj obitelji utjerala strah u kosti. Ni nekadašnjem Jamesu Bondu nije bilo svejedno kada je u dva navrata morao pozvati policiju jer ih je neznanka otvoreno, u svojem automobilu, uhodila iz dana u dan. Parkirala je nedaleko od ulaza u njihov dom i nije se htjela udaljiti.

Čuvari reda pojasnili su mu da se vrebačica nalazi na javnoj površini što znači da ništa ne mogu napraviti bez sudskog naloga. Stoga je zvijezda filma o superherojima "Black Adam" od suda zatražila hitnu zaštitu. Glumac je vrebačicu pokušao udaljiti i na lijep način, ali neznanka je odvratila da osjeća obiteljsku povezanost s njim i njegovom obitelji. Odlučila je ostati u svom automobilu, ispred ulaza u njegov posjed, dok se bolje ne upoznaju.

"Najprije je rekla da traži legendarnog kolegu Dicka Van Dykea (ima njegovu tetovažu njega na ruci), ali kad je pronašla mene i moju obitelj, ostala je ispred naše kuće. Dala mi je dvije čudne novčanice, rekla da joj treba 1500 dolara za nove gume i dala mi crtež koji je napravila za mene", pojasnio je glumac što se dogodilo.

Zaključio je kako mu nitko ne jamči da žena nije opasna i da neće posegnuti za oružjem. Ili ga navesti da na bilo koji način pokuša zaštititi obitelj.

Sud je odobrio hitnu zabranu prilaska i obavijestio vrebačicu da ne smije kontaktirati ni njega niti njegovu obitelj, piše Daily Mail. Mora ostati udaljena najmanje 400 metara udaljena od njegovog doma, kao i od škole ili bilo kojeg mjesta gdje bi se mogla naći njegova supruga Keely Shaye te njihovi sinovi Dylan i Paris. Slavni Irac nada se da će sud zloslutnoj uhodi na ročištu zakazanom za 25. listopada, izreći zabranu približavanja do pet godina. Ili zauvijek, ako je ikako moguće.

Linker
24. travanj 2024 17:46