PREKINULA JE ŠUTNJU

Petra Nižetić o povratku iz Amerike i povlačenju iz javnosti: ‘Sad sam domaćica‘

Bivša voditeljica posljednjih je sedam godina živjela u SAD-u sa suprugom i sinovima, a odnedavno je ponovno u svom rodnom Splitu.

Voditeljica Petra Nižetić Mastelić se nakon duljeg izbivanja iz javnog života pojavila u ulozi modela za novu kolekciju splitske dizajnerice Monike Sablić. Sestra pjevača Luke Nižetića se, naime, prije pola godine sa suprugom Franom Mastelićem i sinovima vratila iz Amerike, gdje su živjeli posljednjih sedam godina, i nakon dugogodišnje šutnje progovorila o svom privatnom životu.

"Ne radim nikakav javni posao koji bih promovirala i prezentirala, tako da sam ‘stay home mum‘ - kako bi rekli. Privatni život ne volim provlačiti po medijima", rekla je Splićanka za InMagazin.

image

Bivša voditeljica kao model za hoodice Monike Sablić

PRESS

Petra kaže kako im je povratak u Hrvatsku bio najbolja odluka, te kako su suprug i ona pritom prvenstveno bili fokusirani na svoju djecu i kvalitetu života koju će im pružiti.

"Pa o čemu pričamo, evo sredina jedanaestog mjeseca, a ja sam još u kratkim rukavima, djeca su se kupala do neki dan tu na Baćama, ma divota", ispričala je Nižetić Mastelić i dodala kako su joj njezini sinovi najveća radost.

image

Petra Nižetić 2015. godine

CROPIX

"Sama sebe znam uštipnut i upitati se je li moguće da sam ja mama dvoje prekrasnih, zdravih dječaka. Nekad mi bude nevjerojatno jer teška je ta tranzicija - izgubiti slobodu od jedanput i biti mama 24 sata dnevno. Ali isto tako je to jedna svemirska ljubav koja se ničim drugim ne može mjeriti i srce mi je puno. Znam da će prebrzo odrasti, zato uživam u svakom trenutku koliko god mogu!"

Linker
19. travanj 2024 22:42