NOVI IT PAR?

Pete Davidson i Emily Ratajkowski prvi put zajedno u javnosti

O vezi komičara i manekenke počelo se šuškati početkom studenog, a navodno su kontaktu već nekoliko mjeseci i jedno se drugome jako sviđaju.

Čini se da su Pete Davidson i Emily Ratajkowski i službeno par. Komičar i manekenka u nedjelju su s najboljih mjesta pratili košarkašku utakmicu New York Knicksa u Madison Square Gardenu u New Yorku, a sudeći po fotografijama uživali su u druženju.

Iako su u prvom redu uz njih sjedili i glumac Ben Stiller i njegova supruga Christine Taylor te pjevačica Jordin Sparks, Pete i Emily vidjeli su samo jedno drugo. Ratajkowski je "uhvaćena" kako Peteu šapuće na uho, a oboje su se smijali i razgovarali za vrijeme utakmice.

image

Emily Ratajkowski i Pete Davidson

MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Očevici su ispričali kako je par u jednom trenutku prikazan i na velikom video zaslonu stadiona, a njihova je fotografija izašla i na službenoj Instagram stranici New York Knicksa.

Podsjećamo, Davidson je ljetos izašao iz desetomjesečne veze s reality zvijezdom Kim Kardashian, a Emily je u rujnu podnijela zahtjev za razvod od supruga Sebastiana Beara-McClarda zbog glasina o njegovoj nevjeri. Ratajkowski i producent bili su u braku gotovo četiri godine te dijele jednogodišnjeg sina Sylvestera.

image

Christine Taylor, Ben Stiller, Pete Davidson, Emily Ratajkowski i Jordin Sparks

MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

O vezi Petea i Emily počelo se šuškati početkom studenog, a izvor je za US Weekly potvrdio da su u kontaktu već nekoliko mjeseci i da se jedno drugome jako sviđaju, iako su još uvijek u vrlo ranoj fazi.

Iako se poznaju već godinama, navodno su se naglo zbližili jer je Pete poslao poruku Emily i izrazio želju da se susretnu i popričaju, piše ENews. Od tada su izašli na nekoliko spojeva, a družili su se i na Peteov rođendan 16. studenog.

Linker
18. travanj 2024 03:57