Vratili su se

Peco i Silvia više se ne skrivaju, objavili svoju snimku iz automobila

Splitski tenor i njegova odabranica oglasili su se kratkim videom iz automobila, pjevajući ljubavnu pjesmu Marka Tolje ‘O tebi ovisan‘.

Nije dugo trebalo da Marko Pecotić Peco i njegova odabranica Silvia, nakon nedavne povratničke objave na Instagramu zapjevaju, dijeleći svoju ljubav u kratkom videu s cijelim svijetom. Splitski pjevač čija je popularnost ovih dana zacijelo i njega zatekla, otvorio je dušu sa svojom novom ljubavi znakovitom pjesmom Marka Tolje: "Otjeraj tugu, s nama je ljubav jača..."

Jedan od najpopularnijih parova na društvenoj sceni više ne se skriva. Svojim videom na snimljenom u automobilu proteklog vikenda, kao da su htjeli poručiti da su spremni vratiti se na društvenu scenu.

"Ugodan vikend iza nas...Radni tjedan ispred nas", napisao je tenor ispod objave i dodao nekoliko oznaka od kojih je jedna ‘samo ljubav ostaje‘.

Što god se desilo, imaju jedno drugo jer ljubav, kao što kažu, uvijek nadjača sve probleme. A njih je, nakon njegove nedavne objave kako će zbog kolegice iz benda, Silve Dvornik, okončati 17-godišnji drugi brak s farmaceutkinjom Irenom Pecotić, bilo podosta. U prvi mah, nisu baš svi odobravali glazbenikovu odluku slijediti srce tim više što je Silva bila prijateljica njegove uskoro bivše supruge.

image

Marka Pecotić Peco i Silva Dvornik

SASA BURIC/CROPIX CROPIX

To je, pak, splitskog tenora i njegovu novu odabranicu navelo privremeno se povući s društvenih mreža. Da se sve polako vraća u normalu, dali su naslutiti povratničkom objavom na Instagramu, povodom dana Svih svetih, kad je on, nakon fotografije groblja obasjanog tisućama lampaša napisao: "Blagoslovljen dan Svih svetih i Dušni dan". A potom je dodao:"Pa da krenemo... kao prvo, tražim klavijaturistu".

Sudeći po nedavnim nastupima, Peco i Silvia ekipirali su bend. Da se bura stišala, a oni nastavljaju zajedno bez skrivanja, potvrđuju stihovi hita poznatog kolege "O tebi ovisan" koju su zapjevali u video: "Ti si moja zvijezda, topli vjetar s mora, Sunce nakon kiše, oblak koji nestaje"... Sve su rekli, #samo ljubav ostaje.

Linker
20. travanj 2024 03:13