veliko iznenađenje

Paris Hilton svojoj je majci čak tjedan dana tajila da je dobila sina

Baka Hilton uživa s najmlađim unukom i nije ni najmanje zamjerila zetu i kćeri što su joj cijelu trudnoću surogat majke krili da će dobiti dijete.

Majčinstvo jedne od najpoznatijih hotelskih nasljednica bilo je iznenađenje za cijeli svijet, ali čini se i za najužu obitelj. Kathy Hilton progovorila je za američke medije o posebnim trenucima koje provodi sa svojim najmlađim unukom. Ona i njena kći Paris Hilton pozirale su s dječačićem Phoenixom Barronom, a dio je to obiteljskog foto-snimanja u kojem je Paris pokazala lice svog dječaka.

Dječak je rođen u siječnju, a Paris i suprug Carter Reum tajili su njegovo rođenje od javnosti, ali i od bake. Paris je otkrila da je svojoj mami Kathy za unuka rekla kada je bio "star otprilike tjedan dana". "Čak ni moja majka, moje sestre, moj najbolji prijatelj nisu znali za njega do tjedan dana nakon rođenja. Bilo je jako lijepo dijeliti to s Carterom, to je bilo naše zajedničko putovanje. Moj život je bio toliko javan i osjećam da nikada nisam imala ništa što je samo moje", objasnila je Paris.

Dodala je da je ona živjela pod povećalom javnosti, dok je njen suprug uvijek bio privatna osoba. Iako je odlučila da to bude "samo njihovo putovanje" priznala je da je bilo "teško to sakriti".

"Bili smo toliko uzbuđeni i htjeli smo reći svojim obiteljima, ali bili smo nervozni, jer ako kažeš nekome, on će reći nekome drugom, zatim će i oni nekome reći. I odjednom nađe se na TMZ-u ili Page Sixu. Dosta toga u životu sam tako proživjela. Tako da smo Carter i ja doslovno sklopili pakt da nećemo reći nikome, sve do nedavno", objasnila je Paris Hilton.

Čini se da joj obitelj nije zamjerila, jer oduševljenje malenim dječakom nisu mogli sakriti. "Kad sam pokazala našeg dječaka svojoj mami to je bilo toliko nevjerojatno, vidjeti njen izraz lica. Bila je toliko iznenađena - samo izraz na njenom licu bio je neprocjenjiv", opisala je Paris.

Kathy je ranije rekla za People da su ona i njen suprug Rick Hilton "izvan sebe od sreće" nakon rođenja njihova najmlađeg unuka. "Paris i Carter, znamo da ćete biti najbolji roditelji. Vrlo smo uzbuđeni zbog oboje! Hvala vam na ovom savršenom povećanju naše predivne obitelji", izjavila je nedavno u objavi.

Linker
30. ožujak 2024 10:21