SHUTTERSTOCK
PLANIRAJU VJENČANJE

Par mjeseci ljubavi: Zaručili su se zvijezda hit serije ‘White Lotus‘ i slavni frizer

Nakon samo nekoliko mjeseci poznanstva, zvijezda serijala "White Lotus" i "Euphoria" više ne skriva vezu s frizerom Kim Kardashian i Jennifer Lopez, a njihovi prijatelji medijima su otkrili da je par već nekoliko tjedana zaručen.

Nakon samo nekoliko mjeseci poznanstva, zvijezda serijala "White Lotus" i "Euphoria" više ne skriva vezu s frizerom Kim Kardashian i Jennifer Lopez, a njihovi prijatelji medijima su otkrili da je par već nekoliko tjedana zaručen.

Mladi američki glumac Lukas Gage, koji je slavu stekao ulogama u serijama ‘‘Euphoria‘‘ i ‘‘White Lotus‘‘ pronašao je ljubav života. Radi se o Chrisu Appletonu, slavnom frizeru britanskih korijena koji među ostalima, brine o kosi i izgledu Kim Kardashian i Jennifer Lopez. Da su zajedno, otkrilo se prošli mjesec kada su se prvi put kao par na Dan žena pojavili na partyju američkog magazina Vanity Fair. Desetak dana nakon toga pojavili su se na američkim nagradama Fashion Trust US. Lukasovi prijatelji potvrdili su da je par zajedno nekoliko mjeseci, a otkriveno je da su se već i zaručili.

image

Lukas i Chris više se ne skrivaju

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Izvor blizak paru za američke medije je rekao: ‘‘Njihovi prijatelji su pomalo šokirani jer se sve vrlo brzo dogodilo, od poznanstva do zaruka. Ali svi su sretni zbog njihove veze. Chris je dugo tražio srodnu dušu i po svemu sudeći ju je i pronašao.‘‘

Par je tek nedavno otkrio svoju romansu i sada bez zadrške dijele zajedničke fotografije na svojim društvenim mrežama. Tijekom nedavnog pojavljivanja u showu Drew Barrymore, Chris Appleton je potvrdio njihovu vezu. Naime kod glumice je gostovao početkom ožujka kako bio otkrio tajne njegovane kose svojih zvijezda pa joj je rekao kako ima izvrsnu formulu dva u jedan - za lijepu kosu i dobar libido. Na to ga je Barrymore upitala - "Chris, znaš da imam problema s libidom, a kakav je tvoj libido u posljednje vrijeme? Postoji li netko poseban u tvom životu?".

image

Lukas Gage glumio je u drugoj sezoni serije Bijelo lotos

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

A nasmiješeni Appleton joj je prvo diskretno odgovorio: ‘‘Zapravo sam prilično dobro‘‘, a onda se otvorio i pred kamerama priznao kako postoji netko poseban u njegovom životu tada još ne otkrivši o kome se radi. ‘‘Zapravo, jako sam sretan i jako zaljubljen. Osjećam se vrlo zahvalno što mogu dijeliti vrijeme s nekim vrlo posebnim. Ljubav je stvarno prekrasna i upoznati nekoga s kim se možeš povezati posebna je i dragocjena stvar u životu.‘‘

image

Chris Appleton sa svojom vjernom mušterijom Jennifer Lopez

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

O svojoj ljubavnoj sreći samo nekoliko dana prije Appletona, progovorio je i 27-godišnji glumac gostujući u TV emisiji "Today Show".

‘‘Kada se najmanje nadate, pronaći ćete savršenu osobu. Dugo sam bio samac i mislio sam da mi se to nikada neće dogoditi. Ali je. Jako sam sretan i zaljubljen. On je jako zgodan muškarac, padam na britanski šarm i nisam si mogao pomoći‘‘, kazao je o svojoj novoj ljubavi iako ni on tada nije spomenuo ime.

Linker
28. travanj 2024 16:03