Nova afera

Pamela Anderson optužila slavnog komičara da joj je pokazao spolovilo kad je imala 23 godine

Dočekao ju je u hodniku i rastvorio ogrtač, otkrila je u pikantnim memoarima zbog kojih je glumčev privatni dio tijela postao vijest tjedna.

Nekadašnja zvijezda serije "Baywatch" godinama je čekala otkriti svoju stranu priče o prilično trnovitom putu do uspjeha u zabavljačkoj industriji. Sada se čini kao da je sve zatomljeno dospjelo na površinu, poput dramatične vulkanske erupcije. Poslije dokumentarca "Pamela, A Love Story" čije je prikazivanje počelo na Netflixu na 31. prosinca, na red stižu i njeni memoari "Love, Pamela". Knjiga je postala hit, a princ Harry mogao bi se jako zabrinuti zbog konkurencije. Zašto?

Za sve je kriv penis američkog glumca i komičara Tima Allena. Glumica i model je u sočnom izvatku svojih memoara ustupljenom magazinu Variety, otkrila kako izgleda Allenovo spolovilo. Nije baš da ga je htjela vidjeti: kako Pamela tvrdi, sam je došao na "briljantnu" ideju da joj ga pokaže. Navodni incident se dogodio kad su joj bile 23 godine, a 14 godina starijeg glumca, poznatog po glavnoj ulozi u humorističnoj seriji "The Outdoorsman", upoznala je 1991., na setu komedije "Home Improvement".

"Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe, a Tim je bio u hodniku, u ogrtaču. Rastvorio ga je i brzo me zabljesnuo prizor: bio je potpuno gol. Rekao da me je vidio golu i da je ovo jedino pošteno. Rekao je: ‘Sada smo kvit‘", otkrila je Pamela Anderson.

image

S Timom Allenom i Richardom Karnom na setu serije ‘Home Improvement‘

ABC/PLANET/PROFIMEDIA

Tim Allen zacijelo je mislio na njezinu duplericu u "Playboyu". Nije baš jasno je li njegov potez trebao biti skeč ili seksistički ulet, stoga ga je Variety zamolio za komentar.

"Ne, nikad se nije dogodilo. Nikada ne bih napravio tako nešto", izjavio je.

Kako je penis navodno ponuđen na način kojem pribjegavaju ekshibicionisti, logično je zapitati se nema li komičar sklonost o kojoj javnost ništa ne zna?

image

Serija ‘ Baywatch‘ koja ju je proslavila

COLLECTION CHRISTOPHEL/AFP/PROFIMEDIA

Kako god bilo, njegov privatni dio tijela u Americi je vijest tjedna. Svi raspredaju o njemu, a u seksističkom skandalu koji je potresao zabavljačku industriju posebno je zanimljiv detalj da se glumac navodno pokazao Pameli Anderson prije njezinog uspjeha u "Baywatchu". Kad je, naime, dobila epizodnu ulogu u sitcomu ABC-ja "Home Improvement" (glumila je ljepoticu koja glavnom glumcu u kadru dodaje alat), još je bila model koji se trudio uspjeti u svijetu glume. Epizoda u kojoj se pojavljuje pogurnula je sitcom na mjesto najgledanijeg u SAD-u.

image

Memoari Pamela Anderson izazvali su pomutnju

CBS/PLANET/PROFIMEDIA

Ubrzo nakon toga stigla joj je ponuda producenata originalne serije "Baywatch", a ostalo je povijest. Postala je globalni fenomen i jedan od najgledanijih televizijskih projekata u čak 150 zemalja, dok je ljepotica iz malog grada na otoku Vancouver postala jedna od najvećih zvijezda 90-ih.

Linker
20. travanj 2024 11:47