NOVO NA NETFLIXU

Pamela Anderson blistala na premijeri svog dokumentarca, podržali je zgodni sinovi

Dokumentarac je u utorak navečer premijerno prikazan u Netflixovom Tudum Theatreu u Los Angelesu, a Anderson je privukla pažnju u dugoj crvenoj haljini.

Nakon kontroverzne serije Pam & Tommy na streaming platformi Hulu, Pamela Anderson odlučila je ispričati svoju stranu priče o skandalu s ukradenom snimkom seksa, burnim ljubavnim vezama i putu do slave. Njezin dokumentarac Pamela: Ljubavna priča u utorak je stigao na Netflix, a istoga su dana izašli i glumičini novi memoari.

image

Pamela Anderson

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dokumentarac je u utorak navečer premijerno prikazan u Netflixovom Tudum Theatreu u Los Angelesu, a Anderson je privukla svu pažnju na crvenom tepihu. Odabrala je dugu crvenu haljinu s potpisom Naeema Khana, čiji je pripijeni gornji dio s naramenicama podsjećao na njezin kultni kupaći kostim iz serije Baywatch u kojoj se proslavila devedesetih.

image

Brandon Thomas Lee, Pamela Anderson i Dylan Jagger Lee

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pamelu su na premijeri autobiografskog dokumentarca podržali sinovi Brandon Thomas Lee i Dylan Jagger Lee, koje dijeli s bivšim suprugom, glazbenikom Tommyjem Leejem. Pamelini sinovi stigli su u društvu svojih djevojaka, a na crvenom tepihu ponosno su pozirali s majkom.

Stariji sin Brandon jedan je od producenata Pamelinog dokumentarca, a baš kao i njegov brat Dylan u filmu je progovorio o svom odrastanju uz slavne roditelje, ali i o njihovoj zloglasnoj snimci seksa.

Linker
22. travanj 2024 01:56