obitelj na okupu

Ovo se ne vidi često: Madonna oduševila fanove fotografijom na kojoj su sva njena djeca

Dan zahvalnosti bio je povod da slavna pop pjevačica okupi svu svoju djecu u svom domu u New Yorku s obzirom na to da najstarija Lourdes s njom ne živi već godinama, a sin Rocco po vlastitom izboru živi s tatom u Londonu.

U četvrtak, 27. studenog, cijela Amerika slavila je njihov najvažniji praznik, Dan zahvalnosti. Slave ga svi, to je dan kada se okuplja obitelj i jedu purice, a tradicije se drži i nekonvencionalna pop zvijezda Madonna. Ona je na večeri u svom njujorškom domu okupila svu svoju djecu i nakon dugo vremena objavila zajedničku fotografiju uz potpis: "A ja sam zahvalna…"

Na slici su uz nju Lourdes (26) koja već nekoliko godina živi sama, sin Rocco (22) koji u Londonu živi s tatom, redateljem Guyom Ritchiejem te njezina posvojena djeca David (17), Mercy James (16) i desetogodišnje blizanke Estere i Stelle.

Rijetka je to prilika da su se svi zajedno našli na okupu, pa pjevačica nije odoljela pokazati ono što joj je najvažnija u životu, a to su njezina djeca.

Madonna sina Rocca dijeli s bivšim suprugom Guyem Ritchiejem, a kćer Lourdes Leon s bivšim partnerom Carlosom Leonom.

Sina Davida posvojila je kao 13-mjesečnu bebu kada je još bila udana za Guya Ritchieja. Nakon što ga je vidjela bolesnog, jer je imao upalu pluća, u sirotištu u Malaviju koje je ona financirala, par je krenuo s njegovim posvojenjem. Nakon Davida, Madonna je 2009. posvojila i kćer Mercy James, a 2017. tada četverogodišnje blizanke Stellu i Estere.

Madonna povremeno objavljuje njihove fotografije na svom Instagramu gdje ne skriva koliko uživa u svojoj djeci, naročito Davidu koji ima istančan ukus za modu pa često zna nositi i njezinu odjeću.

Linker
19. travanj 2024 03:02