SNIMA U ZAGREBU

Ovo je vrh, lajkovi lete u nebo! Pogledajte što Kate Beckinsale izvodi s mačkom!

Holivudska zvijezda u Hrvatskoj snima akcijski spektakl, špijunski triler ‘Canary Black‘.

Stigla je i druga objava holivudske glumice Kate Beckinsale iz Zagreba. Ovaj put je video na kojem vježba jogu sa svojom perzijskom mačkom obilježila Međunarodni dan mačaka i za manje od 12 sati zaradila više od 65 tisuća lajkova.

image

Za putovanja zrakoplovom za njih je nabavila posebne putne torbe

LIONSSHARENEWS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Britanska glumica i jedna od najvećih filmskih akcijskih zvijezda, a mačak Clive je protagonist mnogih njezinih video objava na društvenim mrežama, pa joj brojni pratitelji predlažu da Cliveu otvori vlastiti profil. Osim Clivea ima i mačku Willow, te psa Myfa koji uživaju u specijalnom tretmanu svoje gazdarice.

Za njih ima specijalna kolica na kotačima u kojima ih vodi sa sobom u shopping, te posebne putne torbe za putovanja zrakoplovom.

Kad god je to moguće s njima snima editorijale i kampanje, jer je glumica luda za svojim ljubimcima.

image

Slavna glumica ljubimce vodi u shopping

LP/COLEMAN-RAYNER/PROFIMEDIA

Kate Beckinsale u Zagrebu igra glavnu ulogu u akcijskom spektaklu Canary Black redatelja Pierrea Morela, čije je snimanje započelo ovih dana.

Riječ je o najvećoj filmskoj produkciji od osamostaljenja koja je stigla u Hrvatsku, a Beckinsale u špijunskom trileru igra ucijenjenu agenticu CIA-e, čijeg je supruga otela teroristička organizacija.

image

Specijalna kolica za mačke kakva koristi Kate Beckinsale koštaju 400 dolara

LP/COLEMAN-RAYNER/PROFIMEDIA

Na popisu lokacija za snimanje više je 130 adresa, a većina ih je u strogom središtu grada - od Trga bana Jelačića, Kamenitih vrata, Europskog i Cvjetnog trga, do Dubravkinog puta i Tuškanca.

Linker
19. travanj 2024 01:41