Sve se vraća

Ovo je prva žena u povijesti s 400 milijuna pratitelja na Instagramu

Više fanova na društvenoj mreži svih mreža imaju samo nogometne zvijezde Ronaldo i Lionel Messi, a podrška Seleni i dalje raste.

Bivša princeza Instagrama Hailey Bieber skupo je platila ruganje Seleni Gomez. Suptilno imitiranje pjevačice na društvenim mrežama u stilu "ja to mogu bolje", opaske na račun njezinog izgleda i konačno, onaj TikTok video u kojem se s Kendall Jenner i Justine Skye, američkim modelom te pjevačicom, otvoreno ruga Seleni - pomogli su da se "predmet sprdnje" upiše u povijest. Selena Gomez postala je prva žena koja je dosegla nevjerojatnu brojku od 400 milijuna pratitelja na Instagramu.

image

Pomela je Hailey Bieber na Instagramu

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Impresivna brojka znači da je pop pjevačica, glumica i dizajnerica, bez sumnje najomiljenija žena na toj društvenoj mreži. Više pratitelja imaju samo nogometne zvijezde Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Uspon Selene Gomez do neslućenog broja pratitelja dug je i trnovit. Postala je glas oboljelih od lupusa, koristi svoj utjecaj kako bi činila dobre stvari za neznane u istoj situaciji, a ne samo za sebe. Objavama pogađa fanove u srce, iz svake fotografije i rečenice mogla se iščitati iskrenost, potreba da podijeli misli i strahove s fanovima povezane s teškom autoimunom bolesti, a podjednako otvorena i bolno iskrena bila je i kada se zbog komplikacija morala podvrgnuti transplantaciji bubrega. Pritom se ni jednom nije požalila, nije se zapitala zašto baš ona, već se i u dane kad bi se lupus osobito bolno rasplamsao, trudila ostati pozitivna.

image

Sa Steveom Martinom i Martinom Shortom na setu hit serije ‘Only Murders in the Building‘

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Stoga ne čudi što je sa samo trideset godina postala kraljica društvene mreže svih mreža. Da je kojim slučajem zlopamtilo, bivša Disneyeva zvijezda mogla bi "namignuti" legijama svojih fanova da Hailey Biber vrate milo za drago. Međutim, Selena nije takva osoba. Značajno postignuće obilježila je bez pompe, fotografijom s fanovima bez kojih ne bi bilo njezinog uspjeha u zabavljačkoj industriji.

U međuvremenu, značajno je opao broj onih koji prate Haileyin beauty brend "Rhode Beauty", koji je trenutno na oko 650 tisuća pratitelja nakon što je imao milijunske brojke i slovio za omiljeni "clean girl" kozmetički brend. To suprugu Seleninog bivšeg dečka Justina Biebera najviše boli. S druge strane, podrška Seleninoj marki "Rare Beauty" postojano raste. Njoj je to dovoljno. Uz nju su i utjecajne prijateljice, pop diva Taylor Swift i nasljednica, pasionirana DJ-ica te presretna mama Paris Hilton, a njihovi fanovi zacijelo prate i Selenu.

Linker
20. travanj 2024 04:01