najveća zvijezda

Ovo je prva osoba koja je uspjela skupiti 500 milijuna pratitelja na Instagramu

Nogometaš je prestigao svog kolegu Lionela Messija, dok je na trećem mjestu beauty mogulica Kylie Jenner.

Cristiano Ronaldo oborio je još jedan rekord - postao je prva osoba koja je dosegla 500 milijuna pratitelja na Instagramu. Nekadašnja zvijezda Manchester Uniteda nedavno je dao iscrpan intervju voditelju Piersu Morganu u emisiji TalkTV. U njemu se okomio na vlasnike kluba, menadžera Erika ten Haga te klupske legende Waynea Rooneya i Garyja Nevillea.

Zbog toga je dobio oštre kritike, no to ga nije zaustavilo da skupi još više pratitelja na popularnoj društvenoj mreži i prestigne Lionela Messija koji ima 376 milijuna pratitelja. Kylie Jenner je na trećem mjestu, a odmah iza nje su Selena Gomez i Dwayne ‘The Rock‘ Johnson. Morgan je čestitao nogometnom asu na novom rekordu, posvetivši mu objavu na Twitteru.

Ronaldove obožavatelje, očito, ne zanima to što si je eksplozivnim izjavama sredio otkaz u Manchester Unitedu jer je njima Ronaldo jedina prava zvijezda koja si može dopustiti svašta. Nogometaš je rekao da ga je njegov klub "izdao" te "kao i druge epizode koje se ponekad dogode, mogu potresti igrača, ali neće uzdrmati momčad".

"Ne moram razmišljati o tome što drugi ljudi misle. Govorim kad želim. Igrači me jako dobro poznaju godinama i znaju kakva sam osoba. To je ambiciozna grupa koja je gladna i usredotočena. Stoga sam siguran da intervju neće uzdrmati koncentraciju i fokus svlačionice", kazao je Ronaldo, no MU je zbog ovog intervjua poduzeo odgovarajuće mjere.

image

Cristiano Ronaldo

INSTAGRAM/DDP USA/PROFIMEDIA

Međutim, Ronaldo se sada želi koncentrirati na Svjetsko prvenstvo 2022. u Katru s portugalskom reprezentacijom, a očekuje se da će s njom igrati protiv Gane u četvrtak. Ronaldo će na ovom prvenstvu pokušati osvojiti jedini pehar koji mu nedostaje u kolekciji, a taj pokušaj će, piše Daily Mail, vjerojatno biti posljednji. Portugal će se u skupini H na Svjetskom prvenstvu sučeliti s Ganom, Urugvajem i Južnom Korejom.

Prema nekim procjenama, Ronaldo zarađuje više od dva milijuna dolara s plaćenim objavama na Instagramu, a nerijetko se pojavljuje u kampanjama slavnih brendova s kojima ima ugovore.

Linker
19. travanj 2024 21:23