LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK
zanimljiv look

Ovo je model sunčanih naočala o kojima svi pričaju zbog Justina Biebera

It djevojka i pjevač nakon drastičnih razlika u modnim kombinacijama napokon su uskladili stil i izgledaju kao da idu na isti događaj, a Justin je pozornost privukao zanimljivim modnim dodatkom.

It djevojka i pjevač nakon drastičnih razlika u modnim kombinacijama napokon su uskladili stil i izgledaju kao da idu na isti događaj, a Justin je pozornost privukao zanimljivim modnim dodatkom.

Justin i Hailey Bieber ponovno su modno usklađeni. Par je, obučen u predimenzionalizirane crne kožne jakne, pratio meč između američke tenisačice Coco Gauff i Belgijanke Elise Mertens u trećem kolu US Opena u New Yorku.

Za večernji spoj Justin je crnu kožnu jaknu, bijelu majicu i svijetle traperice začinio rozim, "napuhanim" Loewe sunčanim naočalama i crno-bijelom točkastom šiltericom dok je Hailey svoju kombinaciju crne jakne i bijele haljine upotpunila zlatnim visećim naušnicama i srebrnom ogrlicom s velikim privjeskom u obliku slova B koju nosi već neko vrijeme.

Usklađeni look dolazi nakon što je Vogue Bieberove prozvao “Overdressed GF, Underdressed BF” zbog drastičnog odstupanja u modnim kombinacijama. Naime, Justin, često obučen u trenirke i hoodice, pored sređene supruge Hailey koja postavlja modne trendove izgleda kao da ide u teretanu. Pjevač se svojim neobičnim stilom stalno ističe što je na društvenim mrežama pokrenulo lavinu komentara i igru pogađanja “Kamo idu Hailey i Justin” u kojoj korisnici pokušavaju odgonetnuti ide li par u šetnju ili na crveni tepih. Budući da se Justin za sve oblači jednako casual, ponekad je teško odgonetnuti.

image

Loewe Inflated cateye sunčane naočale (320€)

PRESS

Prošlog tjedna par je fotografiran povodom objave najnovijeg Rhodeovog proizvoda – sjajila okusa Strawberry Glaze, popularnog tretmana za usne s peptidima koje je nastalo u suradnji s poznatim lancem krafni, Kripsy Kreme gdje je Hailey blistala u tri kombinacije dok ju je Justin pratio odjeven u sive kratke hlače i hoodicu sa žutim Crocsicama i ružičastom šiltericom.

Linker
27. travanj 2024 04:46