Gigi Hadid dobro je podnijela prekid

 ALESSANDRO BREMEC/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Ništa od pomirbe

Otkriveno: Ovako je izgledao prvi susret Leonarda DiCaprija i Gigi Hadid poslije prekida

Zabavljali su se na rođendanskom partyju zajedničkog prijatelja u Italiji, ali kao prijatelji jer nema nade da će uspjeti uskladiti rasporede i nastaviti s vezom.

Zabavljali su se na rođendanskom partyju zajedničkog prijatelja u Italiji, ali kao prijatelji jer nema nade da će uspjeti uskladiti rasporede i nastaviti s vezom.

Prvi susret Leonarda DiCaprija i Gigi Hadid nakon potvrđenog prekida početkom ovog mjeseca bio je ležerniji nego što su oboje očekivali. Našli su se nedavno na rođendanskom partyju zajedničkog prijatelja u Italiji, a insajderi tvrde kako su pričali i družili se bez nelagode kakva obično prati susrete bivših. Da javnost ne bi dobila pogrešnu sliku o susretu, insajder je za Us Weekly rekao da se Leo i Gigi nisu pomirili.

"Ostaju prijatelji, druženje je bilo platonsko. Ništa se ne događa između njih dvoje. Gigi i Leo kreću se u sličnim krugovima pa se hoćeš-nećeš moraju sresti", rekao je uzvanik partyja na kojem su još bile Kendall Jenner i Dakota Johnson.

Otkako su se zbližili u rujnu prošle godine, na after partyju njujorškog Tjedna mode, vjerovalo se kako se holivudski frajer - kojeg društvene mreže sprdaju zbog "navike" da prekine s djevojkom kad ona napuni 25 godina, premda je on zagazio u srednju dob – ovaj put namjerio na pravu.

image

Leonardo DiCaprio nije se pomirio s bivšom

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Gigi ga je očarala baš zato što nije tip djevojke koju bi Leo mogao vrtjeti oko prsta. Viđeni su u rujnu prošle godine kako šeću New Yorkom, on je potom dojurio za njom u Milano gdje je nosila revije. U listopadu su zajedno proveli Noć vještica, a u studenom opet su tulumarili u New Yorku. Podjednako vole partyje, imaju sličan smisao za humor, nisu bili opterećeni činjenicom da im veza pod svaku cijenu mora biti ozbiljna, živjeli su za trenutak kad su mogli biti zajedno... Pa ipak, nisu uspjeli. Prekid je uslijedio kada su shvatili da su im rasporedi prekomplicirani da bi se nastavili viđati.

"Oboje imaju karijere i nevjerojatno zaposlene živote, a iako su pokušavali naći vremena jedno za drugo, to nije bilo dovoljno da bi stvari funkcionirale", objasnio je insajder. Gigi ne misli ništa loše o Leu. Jednostavno se nisu mogli uskladiti i zato su krenuli svatko svojim putem", zaključio je insajder.

Linker
26. travanj 2024 07:22