hrvatska snaha

Otkriveno kako je Sofia Vergara izgledala s 14 godina

Zvijezda serije ‘Moderna obitelj‘ ponosna je na svoje kolumbijske korijene, a svoje porijeklo ne skriva ni njezin suprug Joe Manganiello čiji su preci u Ameriku stigli s otoka Krapnja i Murtera.

Sofia Vergara, zvijezda serijala ‘‘Moderna obitelj‘‘ oduševila je svoje brojne obožavatelje objavivši na Instagramu fotografiju iz tinejdžerskih dana u rodnoj Barranquilli. Ovu rođenu Kolumbijku mediji često nazivaju jednom od najljepših holivudskih glumica, a ona ponosna na svoje porijeklo pokazuje da je za njezin izgled zaslužna majka priroda i dobri geni.

Nedavno je proslavila pedeseti rođendan, a godine kao da na njoj ne ostavljaju trag. Rođena je 1972. kao najmlađe od petoro djece u prilično dobrostojećoj obitelji, no sedamdesete i osamdesete u Kolumbiji su bile prilično burne godine obilježene nasiljem.

image

Sofiu Vergaru i Joea Manganiella smatraju najljepšim holivudskim parom

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Trgovina drogom u Barranquilli donijela je nasilje između zaraćenih paravojnih frakcija, a iako su članovi obitelji Vergara bili donekle zaštićeni svojim ekonomskim statusom, iste prednosti su ih učinile i potencijalnim metama pa je Sofija željela što prije otići iz tog okruženja. Udala s vrlo mlada i s 18 godina rodila svog sina jedinca Manola.

Zbog ljepote su ju zvali da radi kao manekenka, model i snima reklame, no ti su poslovi tada za nju bili ispod časti. Željela je postati zubarica i studirala je stomatologiju, no studij je prekinula nakon dvije godine, koliko je trajao i njezin mladenački brak.

U potrazi za srećom prvo je stigla u Bogotu, a potom u Miami, a ostalo je povijest. Danas je u sretnom braku s jednako zgodnim kolegom Joem Manganiellom čiji su pradjed i prabaka po majci porijeklom s otoka Murtera i Krapnja, tako da se može reći da je Sofia Vergara jednim malim dijelom i hrvatska snaha.

Linker
19. travanj 2024 05:23