Borba za život

Otkriveni detalji zdravstvenog stanja Jamiea Foxxa: ‘Bio je na rubu, sretan je što je živ‘

Što je uzrokovalo ovako tešku zdravstvenu krizu još nije poznato, neki nagađaju da je za sve kriva glumčeva kronična tegoba.

Jamiea Foxxa trenuci su dijelili od katastrofe dok je bio u izuzetno teškoj i po život opasnoj medicinskoj krizi. Liječnici su se borili za život 55-godišnjeg glumca koji je 11. travnja žurno prebačen u bolnicu u Atlanti u teškom stanju nakon što mu je pozlilo tijekom problematičnog snimanja filma "Back in Action" u kojem glumi s Cameron Diaz i Glenn Close, doznaje RadarOnline.

"Jamie je bio u ozbiljnom zdravstvenom stanju i trebao je hitnu i neodložnu intervenciju. Stanje je bilo neizvjesno i morali su ga oživljavati. Sretan je što je živ!", rekao je izvor. Dodao je i da je glumac zaista sretan što je dobio tretman kakav je dobio.

image

Problematično snimanje filma "Back in Action" narušilo je, izgleda, prijateljske odnose Jamiea Foxxa i Cameron Diaz

BEN STANSALL/AFP/PROFIMEDIA

Koliko je Foxxovo stanje teško, objavila je njegova kći Corrine na društvenim mrežama. "Srećom, zahvaljujući brzoj akciji i odličnoj njezi, sad je već na putu oporavka", napisala je. No, upućeni kažu da je teška situacija u kojoj se našao daleko razornija nego što je obitelj isprva mislila. "Jamie pati od visokog krvnog tlaka, što može uzrokovati ugruške u mozgu i dovesti do moždanog udara. Misle da se ovo dugo pripremalo i da nisu uspjeli tako brzo djelovati Jamieu možda ne bi bilo spasa”, rekao je insajder, no nema informacija o tome što se točno dogodilo.

Drugi pak misli da je golem stres pod kojim je glumac bio zbog snimanja novog filma vjerojatno bio glavni uzrok kolapsa. Foxx je, naime, kažu izvori, doživio "apsolutni krah" tijekom dijela snimanja u Engleskoj, pa je otpustio nekoliko članova ekipe, među kojima i dva redatelja i osobnog vozača. Drama na setu navodno je bila toliko intenzivna da se glumica Cameron Diaz, kojoj je to veliki povratak pred kamere nakon devet godina izbivanja, ozbiljno bavi mišlju da zauvijek napusti film. "Jamie je bio doista problematičan tijekom snimanja. Nije bilo nimalo zabavno biti u njegovoj blizini, pogotovo ne za Cameron", tvrde izvori. Proteklih dana je Foxx "budan i svjestan", rekli su, ali se i dalje oporavlja pod liječničkom paskom u bolnici.

Linker
25. travanj 2024 12:41