DUNCAN BRYCELAND/SHUTTERSTOCK
Prozreli su ga

Otkazan koncert Johnnyja Deppa, a navedeni razlog je bizaran

Glumac se navodno onesvijestio od previše uzbuđenja, iako neslužbene informacije i objavljene fotografije govore drugačije...

Glumac se navodno onesvijestio od previše uzbuđenja, iako neslužbene informacije i objavljene fotografije govore drugačije...

Obožavatelj u Budimpešti i su nestrpljivo očekivali početak nastupa benda Hollywood Vampires, no koncert je odgođen jer se Johnny Depp netom prije koncerta onesvijestio u svojoj sobi. Navodno je glumac bio previše uzbuđen pa se onesvijestio - barem je tako objavljeno, no obožavatelji su brzo doznali istinu te smatraju da je jednostavno previše popio da bi bio u stanju stati na pozornicu. Isplivale su i snimke na kojima se vidi da je Depp u alkoholiziranom stanju.

Glumcu je bilo toliko loše da je u sobu morala doći i hitna pomoć, a on nije mogao izaći iz hotela. "Sve je bilo spremno, pozornica je bila postavljena, ekipa iza pozornice bila je spremna. Nitko nije mislio da bi moglo biti problema, osobito jer su članovi benda obavili tonsku probu koja je bila zakazana za poslijepodne", kazao je organizator, također iznenađen odgodom koncerta.

Bend Hollywood Vampires nastupa još od 2012. godine, a ovoga ljeta su na velikoj turneji kroz Europu. Nakon ove odgode, nastavljaju dalje s nastupima, a jedna odgoda koncerta već se dogodila u lipnju ove godine, za vrijeme turneje u SAD-u, kada je Depp uganuo gležanj.

Inače, Depp je predstavio i svoj autoportret "Five" čija vrijednost iznosi više od 2000 eura, a nastao je u najmračnijem periodu njegova života, kada se, kako je rekao, osjećao konfuzno. Djelo predstavlja pet godina koje je proveo u teškoj pravnoj bitci s bivšom suprugom Amber Heard.

Linker
27. travanj 2024 14:31