Tomislav Madžar i Darijo Srna s obitelji na stadionu

 VLADO KOS/CROPIX
U OSIJEKU

Opušteni i nasmijani: Stylish obitelj Srna nije propustila nastup reprezentacije

Darijo i Mirela Srnau društvu kćerke Kasije pratili su kvalifikacijsku utakmicu nogometne reprezentacije.

Darijo i Mirela Srnau društvu kćerke Kasije pratili su kvalifikacijsku utakmicu nogometne reprezentacije.

Skladni i elegantni. Tako bi se mogao opisati dojam koji su Darijo Srna i njegova supruga Mirela ostavljali dok su na tribinama pratili utakmicu Hrvatske i Turske. S osmjesima na licima u opuštenoj atmosferi, bivši kapetan nogometne reprezentacije i njegova obitelj dobro se zabavila unatoč tome što rezultat nije bio onaj kojem su se svi nadali.

Bivši nogometaš i ekonomistica s višegodišnjim iskustvom u modnom svijetu na tribinama osječke Opus arene pojavili su se potpuno modno usklađeni. Oboje su nosili bijele hlače i modre majice preko kojih su prebacili sakoe. Mirela se odlučila za nešto tamnije nijanse plave boje na majici koju je zataknula u struk hlača i preko koje je nosila skladan samteni sako sa zlatnim gumbima. Darijo je pak s plavom majicom spojio klasičan sako u zelenoj nijansi.

image

Darijo Srna s kćeri

VLADO KOS/CROPIX

No njihov pravi sklad najbolje se vidi u sretnom braku u kojem su od 2010. godine i u kojem su dobili dvoje djece, kćerku Kasiju i sina Karla. Mirela i Darijo upoznali su se još 2005. godine, a za lokaciju vjenčanja odabrali su Dubrovnik. Kroz gotovo dva desetljeća zajedno su prošli puno toga, a ponajviše selidbi. Prvo je Mirela pratila Darija u Donjeck gdje je igrao za Šahtar da bi se zajedno preselili u Kijeva, a potom u London u kojem su se prvo smjestila djeca i Mirela koja radi u timu brenda Pangaia: "Dio sam projekta Pangaia od nultog dana", kazala je Mirela u razgovoru za Gloriju Glam početkom prošle godine. "Jedan sam od prvih investitora, vodila sam i nadgledala otvorenje našeg prvog pop-up dućana u londonskom Selfridgesu, a trenutno vodim cijeli content tim i uživam. Učim od vrhunskih profesionalaca, što me dodatno motivira da se dalje razvijam. Kad gradiš brend na globalnom tržištu, sve je puno brže i konkretnije. Neusporedivo s hrvatskim tržištem, a usudila bih se reći i mentalitetom", otkrila je.

Pa iako su zbog posla Mirela i Darijo često razdvojeni ne dozvoljavaju da to utječe na njihov odnos. "Između nas i nakon šesnaest godina postoji ljubav i emotivna povezanost. Postoje veliki testovi života za svaki partnerski odnos iz kojeg slijede uglavnom dva scenarija: ili se ljudi još više povežu ili se udalje i rastanu. Imam osjećaj da kod nas dvoje, što smo duže skupa, odnos raste. Mogu reći da smo zajedno sazrijevali. Čini mi se da je danas naš odnos bolji, kvalitetniji i zreliji nego prije pet, deset godina ili na početku veze. U ljubavi doista ne postoje pravila, ali partneri bi nekako trebali gledati u istom smjeru", kazala je Mirela, a Darijo nadodao da u njihovom životu "svatko ima svoj prostor i slobodu. Mirela odvojeno od moje nogometne karijere vodi svoj posao. Mi se možda ne vidimo svaki dan, ali se vidimo dovoljno često da se nikad ne izgubimo. Ne znamo za drugo. Otkad smo se upoznali, tako živimo i nama je to normalno."

Linker
26. travanj 2024 00:35