pljačka u zagrebu

Opljačkan Domagoj Vida: Ukradene mu dragocjenosti vrijedne 4,5 milijuna kuna

Vida je danas trebao otputovati u Atenu i potpisati ugovor s AEK-om, no nakon što je otkrio da je opljačkan odgodio je odlazak.

U kuću hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide te njegove supruge Ivane u zagrebačkim Šestinama provalio je nepoznati pljačkaš ili više njih.

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je u pljački iz kuće iznesen odnio nakit i druge dragocjenosti navodno ukupno vrijedne više od 4,5 milijuna kuna.

Provala se dogodila u posljednjih nekoliko dana, dok obitelj Vida nije bila kod kuće, a otkrivena je danas u jutarnjim satima, te je pozvana policija.

image

Ivana Vida, supruga Domagoja Vide

TOM DUBRAVEC/CROPIX

"PU zagrebačka zaprimila je prijavu provale na području Centra. Prema do sada prikupljenim saznanjima nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje te otuđio nakit, a provala je izvršena u razdoblju od 24. do 27. srpnja. Materijalna šteta je neutvrđena, a cijeni se većom. Na mjestu događaja proveden je očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku", odgovorili su iz zagrebačke policije Jutarnjem listu, ne navodeći podatke o identitetu žrtava.

image

Domagoj Vida na nogometnom terenu

BORIS KOVACEV/CROPIX

Vida je danas trebao otputovati u Atenu i potpisati ugovor s AEK-om, no nakon što je otkrio da je opljačkan odgodio je odlazak.

Supružnici Vida stanuju u kompleksu urbanih vila koje imaju zajednički ulaz, a i osigurane su sigurnosnim kamerama.

Linker
21. travanj 2024 02:50