TONCI PLAZIBAT/CROPIX
VERZIJA POPULARNOG

Onaj koji voli konje: Adriana i Duje Ćaleta-Car otkrili ime mlađeg sina

Pokazali su i tko su najslađi navijači braniča Lyona koji, kada odlaze na utakmice, nose dresove sa svojim imenima na leđima.

Pokazali su i tko su najslađi navijači braniča Lyona koji, kada odlaze na utakmice, nose dresove sa svojim imenima na leđima.

Premda su malenom već dva i pol mjeseca, njegovi roditelji, branič nogometnog kluba "Olympique Lyonnais" Duje Ćaleta-Car i njegova mama, Adriana, tek su sada otkrili kako se zove njihov mlađi sin. Obiteljska fotografija snimljena na stadionu kluba jednog od naših najviših nogometaša, 192 centimetra visokog Šibenčana, otkrila je ono što su mnogi htjeli doznati. Majica dječačića otkrila je, naime, da mu je ime Felipe. Značenje imena, koje dolazi iz grčkog "Philippos" je ljubitelj/ prijatelj konja, jahač.

Nedavno objavljena fotografija na društvenim mrežama na kojoj se vide krsne svijeće i košuljica, otkrila je da su i krstili mlađeg sina rođenog potkraj kolovoza ove godine. Tada se prvi put moglo doznati kako se maleni zove. "Važan dan za nas", napisala je dječakova mama i dodala: "Felipe", a otprije je poznato da se stariji dječak zove Mauro.

Fotografije sa stadiona i personalizirane majice dječaka otkrile su još jedan detalj: čini se da mališani s mamom kad je god moguće, dolaze na utakmice.

Ponosni roditelji su ovog ljeta, na Instagram Storyju, zabilježili dirljiv trenutak kada je Mauro upoznao novog člana obitelji. Dječak je stao pokraj krevetića u kojem spava mali brat i pomazio ga. "Moje sve na svijetu", napisala je Adriana, inače magistra prava koja je cijelu svoju drugu trudnoću oduševljavala ljetnim stylinzima.

Duje i Adriana zaručili su se u veljači 2021., a krajem svibnja te godine su se i vjenčali pred matičarem na privatnoj ceremoniji u Dubrovniku te u kolovozu postali roditelji malenog Maura. Kako su u vrijeme građanskog vjenčanja još uvijek bile aktualne mjere zaštite od koronavirusa, veliku proslavu odlučili su organizirati krajem srpnja prošle godine kada su se, također u Dubrovniku, vjenčali u crkvi svetog Ignacija.

image

Adriana i Duje Ćaleta-Car poslije vjenčanja u crkvi svetog Ignacija u Dubrovniku

TONCI PLAZIBAT/CROPIX
Linker
26. travanj 2024 17:16