Na Stazi slavnih

Ona mu je najveća podrška: Lenny Kravitz dobio svoju zvijezdu, kći Zoë oduševila emotivnim govorom

Glazbenika ćemo ovog ljeta imati prilike vidjeti i uživo jer u sklopu velike svjetske turneje Blue Electric Light Tour 28. srpnja dolazi u pulski Amfiteatar. Posljednji je put u Hrvatskoj nastupio 2011.

Američki pjevač Lenny Kravitz dobio je svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Pedesetdevetogodišnji glazbenik poznat po singlovima "Fly Away", "It Ain‘t Over ‘Til It‘s Over" i "American Woman" na svečanu je ceremoniju stigao u društvu obitelji i prijatelja, a između ostaloga i slavne kćeri, 35-godišnje glumice i redateljice Zoë Kravitz koja je tom prilikom održala emotivan govor.

image

Glazbenik poznat po hitovima "Fly Away", "It Ain‘t Over ‘Til It‘s Over" i "American Woman" na svečanu je ceremoniju stigao u društvu obitelji i prijatelja

VALERIE MACON AFP

"Zadovoljstvo mi je što te već dugo poznajem. I moram reći, biti tvoja kći jedna je od najvećih avantura u mom životu. S obzirom na to da si bio dosta mlad kad sam se rodila, na mnogo smo načina odrasli zajedno. Prošli smo kroz puno toga. Vidjeli smo puno.Vidjela sam te kako se mijenjaš na najljepše moguće načine, ali i kako ostaješ isti kada su u pitanju one najvažnije stvari u životu", rekla je glumica.

image

Glazbenika je došla podržati i kći Zoë

VALERIE MACON AFP

"Uvijek si tu kada te trebamo, nesebično brineš za ljude koje voliš, obožavam to koliko si predan glazbi i umjetnosti", dodala je glumica koja se usput našalila i zbog prozirnih košulja koje glazbenik nerijetko nosi. "Prema mišljenju mog tate, ako ti košulja ne otkriva bradavice, to nije prava košulja", našalila se.

"I naravno, nekad si me znao posramiti kad si me takav kao klinku pokupio iz škole, ali moram ti reći da čak i to kod tebe volim i poštujem. Čestitam, ti si uistinu prava zvijezda", zaključila je Zoë.

Osim obitelji, Kravitza je došao podržati i poznati glumac Denzel Washington koji je također iskoristio tu priliku da kaže nekoliko riječi o svom dugogodišnjem prijatelju. "On mi je zapravo mnogo više od prijatelja, on mi je brat", rekao je.

image

Kravitz je nasmijano pozirao za fotografe u društvu kćeri Zoë i prijatelja Denzela Washingtona koji ga je također došao podržati

VALERIE MACON AFP
image

Lenny Kravitz i američka pjevačica Marla Gibbs

VALERIE MACON AFP
image

Glazbenika je došao podržati i partner njegove kćeri, glumac Channing Tatum

RODIN ECKENROTH GETTY IMAGES VIA AFP

Inače, Kravitza ćemo ovog ljeta imati prilike vidjeti i uživo jer u sklopu velike svjetske turneje Blue Electric Light Tour 28. srpnja dolazi u pulski Amfiteatar. Ovaj talentirani glazbenik u Hrvatskoj je posljednji put bio 17. prosinca 2011. godine kada je nastupio u Areni Zagreb, a ulaznice za nadolazeći koncert već su u prodaji.

Linker
20. ožujak 2024 10:06