samo prijateljstvo

Ona ima 18, a on 39 godina: ‘Imamo stvarno zdrav prijateljski odnos‘

‘U prijateljstvu je dobro imati granice, one odnos čine zdravijim‘, kazala je mlada glumica o odnosu sa svojim glumačkim partnerima, a privatno ljubi sina Jon Bon Jovija.

Osamnaestogodišnja britanska glumica Millie Bobby Brown ovih se dana raspričala o svojim prijateljstvima. Objasnila je da je jako dobra s glumcima Noahom Schnappom i Charliejem Heatonom s kojima je glumila u proslavljenoj Netflixovoj seriji Stranger Things, ali da su joj oni kao starija braća jer ih poznaje od svoje desete godine.

Onda je objasnila kakvo je njezino druženje s dvadeset i jednom godinom starijim Henryjem Cavillom s kojim je ovih dana promovirala zajednički film Enola Holmes 2 koji se ovih dana krenuo u svjetsku distribuciju.

image

Henry Cavill i Millie Bobby Brown na premijeri Netflixovog filma "Enola Holmes 2" u kojem Cavill igra Sherlocka Holmesa

JOHN NACION/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

‘‘Noaha i Charlieja upoznala sam kada sam imala deset godina pa su oni za mene poput školskih prijatelja. A u Henryjevom društvu osjećam se kao prava odrasla osoba.Imamo stvarno odličan, zdravi prijateljski odnos. Ali u njega smo ugradili stroga pravila kojih se držimo, ne razgovaramo nikada o privatnom životu i to je dobro za naš odnos", rekla je Millie, vjerojatno želeći maknuti bilo kakve iluzije da između nje i Henryja Cavilla postoji išta više od prijateljstva.

image

Glumica je uvezi sa Jakeom Bongiovijem, sinom američkog glazbenika Jon Bon Jovija

FREZZA LA FATA - COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA FREZZA LA FATA - COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Mlada glumica koja se proslavila ulogom Eleven u Netflixovoj znanstveno-fantastičnoj seriji Stranger Things koja joj je donijela nominaciju za Emmy, s Henrijem Cavillom 2019. snimila je i prvi nastavak filma Enola Holmes, tako da njihovo prijateljstvo ima već određeni staž.

Kada je imala samo četrnaest godina mediji su je povezivali s tada 31-godišnjim glazbenikom Drakeom pa se osvrnula i na taj odnos, a njega je opisala kao divnog prijatelja koji joj je davao savjete u vezi s dečkima.

Linker
24. travanj 2024 22:27