Problemi u raju

On tjera po svom, a nju to jako živcira: Tom i Gisele još uvijek ratuju

Sportaš se prvo umirovio, da bi se zatim vratio na treninge, a to njegovoj supruzi nije baš najbolje ‘sjelo‘.

Dugogodišnji "zlatni" par Tom Brady i Gisele Bündchen proživljavaju teške trenutke, barem ako je vjerovati brojnim napisima po svjetskim medijima. Atmosfera u njihovom braku i životu je postala "nategnuta" jer je sportaš odlučio odigrati još jednu sezonu za svoj klub američkog nogometa Tampa Bay Buccaneer.

Tako je još jednom zvijezda NFL-a potvrdila kako se još uvijek ne želi u potpunosti umiroviti, iako je njegova supruga to očito jedva čekala. Stoga je ova njegova odluka dovela do "velike napetosti" u njihovoj dugogodišnjoj vezi, potvrdio je to izvor blizak paru za People.

Modna ikona iz Brazila nije bila oduševljena suprugovom odlukom da prekine mirovinu i vrati se profesionalnom nogometu, a donio ju je ranije ove godine nakon samo dva mjeseca.

image

Tom Brady i Gisele Bündchen imaju problema u braku

MAYER/ FACE TO FACE/PROFIMEDIA

"Bilo je vrlo napeto. Ona je bila jako sretna kad je proglasio da ide u mirovinu, a nije bilo tako oduševljena kada se vratio na teren. Trenutno su na klimavim nogama. Ali znam da se trude ili... barem se on trudi, kako bi smislili kako će to funkcionirati. Želi da prođu kroz ovo i da se stvari poboljšaju", kazao je upućeni izvor.

Glasine o trzavicama pojačale su nakon što se Brady ispričao da ne može trenirati s Buccaneersima prošlog mjeseca "kako bi riješio neke osobne stvari", to je rekao glavni trener Todd Bowles tijekom konferencije za novinare.

Prema Bowlesu Brady i cijeli tim su razgovarali o njegovoj odsutnosti prije nego su počeli s treninzima u kampu ovog srpnja. I nogometaš je progovorio o svojoj odsutnosti, nakon što se poslije 11 dana konačno vratio treniranju.

"Svatko ima drugačiju situaciju s kojom se nosi, i svi imamo drugačije izazove u životu", kazao je Brady novinarima.

Linker
17. travanj 2024 15:43