Ne smije epiduralnu

Omiljena umjetnica sigurno prošla kroz porod bez ikakvih lijekova: Naša srca su se udvostručila

Američka pjevačica i glumica rodila je drugog sina te sretnu vijest podijelila na svojim društvenim mrežama gdje u detalje donosi crtice iz svog privatnog života i odrastanje svog prvog sina Augusta.

Nakon devet mjeseci strepnje jedna od omiljenih pjevačica i njen suprug s olakšanjem mogu podijeliti sretne vijesti.

"Ozzie je ovdje! Oscar Bennett Goldsmith stigao je s malim zakašnjenjem, ali s puno samopouzdanja (i lakšim/bržim porodom od njegovog starijeg brata, na veliko zadovoljstvo njegovih roditelja)", u zajedničkoj objavi otkrili su glumica i pjevačica Mandy Moore i njezin Taylor Goldsmith dolazak njihovog drugog sina.

“Svaka poslovica je istinita: naša srca su se udvostručila, a ljubavi je zapanjujuća. On je neopisiv i jako smo zahvalni za našu četveročlanu obitelj!” napisali su sretni roditelji koji uz malog Oscara imaju i 1,5 godišnjeg Augusta.

Mandy Moore koja je poznata po ulogama u američkim serijama ‘‘To smo mi‘‘ i ‘‘Vrlo zapetljana priča‘‘, a njezine pjesme na You Tubeu prate milijuni obožavatelja, od prvog dana vrlo je otvorena u vezi svog privatnog života. Odrastanje svog malenog Augusta detaljno objavljuje na Instagram profilu, a nema sumnje da će i maleni Ozzy također biti zvijezda njezinih društvenih mreža. Pa je tako na Instagramu otkrila i da boluje od autoimunog poremećaja koji se zove imunološka trombocitopenična purpura (ITP) zbog čega ne može primiti epiduralnu injekciju kako bi ublažila bolove kod poroda.

image

Pjevačica nije mogla primiti epiduralnu

FOSSIL VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

"Moji trombociti su preniski za epiduralnu. Prvi put je bilo je grozno, lli vjerujem da mogu to učiniti još jednom", kazala je prolejtos kada je svojim obožavateljima otkrila da čeka drugu bebu. Tim više jen jezina sreća velika, jer kako je rekla, porod je prošao brzo i bez komplikacija.

Linker
25. travanj 2024 03:29