Lisa Rose / Zuma Press / Profimedia
I on se veseli

Omiljena prijateljica veseli se snimanju filma s bivšim: 'Jedva čekam ponovo vidjeti ovo lice'

Poznata glumačka zvijezda otkrila je da će glumiti u petom nastavku franšize kultnog filma 'Vrisak', a na setu će uz Cox glumiti i njezin bivši muž David Arquette.

Glumica Courtney Cox (56) vraća se s ulogom u još jednom nastavku legendarnog serijala 'Vrisak'. Zvijezda humoristične serije "Prijatelji" tako će opet utjeloviti još jednu svoju legendarnu ulogu reporterke Gale Weathers kako bi opet skinula masku s Ghostfacea.

Na Instagramu je najavila snimanje i sudjelovanje u petom nastavku franšize 'Vrisak', čiji je prvi film izašao 1996., a Courtney je glumila i u ostalim nastavcima, od kojih je posljednji izašao 2011.

Da se glumica jako veseli novoj, staroj, ulozi vidljivo je iz njene objave - uz snimku poznate crno bijele maske ispisana je poruka "Jedva čekam da ponovno vidim ovo lice".

Zajedno na setu

No, nije ona jedina koja ne može dočekati povratak na set, tu je i njezin bivši suprug David Arquette (48) koji će ponovno odigrati svoju ulogu Deweyja Rileyja.

Shooting Star / ddp USA / Profimedia
Bivši supružnici zajedno su glumili u filmu 'Vrisak', a to će i ponoviti

"Oduševljen sam što ću opet glumiti Deweya i ponovno se sastati s mojom 'Vrisak' obitelji, starom i novom. 'Vrisak' je bio veliki dio mog života, kako za gledatelje tako i za mene. Radujem se što ćemo odati počast nasljedstvu Wesa Cravena", kazao je Arquette o snimanju filma na čijem će setu glumiti s bivšom suprugom.

Cox i Arquette vjenčali su se 1999. u braku su dobili kćer Coco (16), u braku su ostali još dvije godine nakon što su objavili da se razlaze. Razvod su finalizirali 2013. nakon čega su ostali u prijateljskim odnosima, a zajedno rade i u svojoj zajedničkoj produkcijskoj kući Coquette Productions.

Budući da je legendarni redatelj Wes Craven preminuo 2015. u dobi od 76 godina, peti nastavak režirat će dvojac Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett.

Pročitajte i:

Knjiga o 'Prijateljima' u Hrvatskoj: Sve o nastanku kultne serije i onome što se događalo iza kamera

Beckham i malena Harper objavili sliku koju im je lajkala i kultna glumica iz Prijatelja koja se više ničega se sjeća

'Prijatelji' na poseban način slave 25. godina: Omiljene epizode će se prvi put prikazivati u kinima

Službeno je! 'Prijatelji' se ponovno okupljaju u originalnoj postavi, glumci će dobiti 'astronomski' honorar

Linker
19. travanj 2024 07:05