DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
hvaljena serija

Okupila se glumačka ekipa serije "Suits", a od Meghan ni traga, ni glasa: "Nemamo njezin broj"

Na dodjelu nagrada Zlatni globus u Los Angelesu došla su brojna slavna lica, među kojima su se našli i glumci popularne serije koja je prošlog ljeta obarala rekorde gledanosti. Međutim, s njima nije bila vojvotkinja od Sussexa i supruga princa Harryja.

Na dodjelu nagrada Zlatni globus u Los Angelesu došla su brojna slavna lica, među kojima su se našli i glumci popularne serije koja je prošlog ljeta obarala rekorde gledanosti. Međutim, s njima nije bila vojvotkinja od Sussexa i supruga princa Harryja.

Na dodjelu nagrada Zlatni globus u Los Angelesu došla su brojna slavna lica, među kojima su se našli i glumci serije "Suits" koja je prošlog ljeta obarala rekorde gledanosti. Poznati dvojac iz serije - 42-godišnji Patrick J. Adams i 51-godišnja Gabriel Macht - ponovno se udružio kako proglasio pobjednika u među dramskim serijama, a kasnije su im se pridružile 51-godišnja Sarah Rafferty i 54-godišnja Gina Torres. Glumačka ekipa okupila se četiri godine nakon završetka emitiranja serije na USA Networku i mjesecima nakon što je doživjela ponovno uspjeh na platformi Netflix, no s njima nije bila Meghan Markle.

image

Okupljanje glumačke postave desilo se četiri godine nakon završetka emitiranja serije na USA Networku i mjesecima nakon što je doživjela ponovno uspjeh na platformi Netflix, no s njima nije bila Meghan Markle

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Izvor s događanja objasnio je za Page Six da se vojvotkinja od Sussexa i supruga princa Harryja nije pojavila zbog "prethodno zakazanih obaveza". Međutim, pitanje o razlogu izostanka 42-godišnje bivše glumice bilo je upućeno i glumačkoj postavi koja je s njom surađivala dugi niz godina.

"Nemamo njezin broj. Jednostavno ga nitko nema. Gledat će nas, bit će sretna što smo ovdje", objasnila je Torres, zvijezda akcijske serije "9-1-1: Lone Star", za američki časopis Variety nakon što je rekla da se svi ostali glumci čuju preko grupnog chata koji je "gorio" zbog uzbuđenja oko Zlatnog globusa. Iako su svi prisustvovali njezinom kraljevskom vjenčanju 2018. godine, izgleda da se kontakt izgubio.

image

Vojvotkinja od Sussexa i supruga princa Harryja nije se pojavila zbog "prethodno zakazanih obaveza"

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Serija "Suits" emitirana je od 2011. do 2019. godine, a radnja prati događanja u izmišljenoj odvjetničkoj tvrtki u New Yorku. Meghan Markle našla se u ulozi Rachel Zane, koketne i pametne pravnice koja se zaljubi u mladog Mikea Rossa, suradnika koji se probija kroz konkurentni pravni svijet bez licence. Bila je jedan od omiljenih likova gledatelja serije, no zbog ljubavi s princem Harryjem i selidbe u London oprostila se od glumačke karijere. Princ Harry jednom je prilikom rekao da je gledanje serije bila "pogreška" i da mu je trebala šok terapija kako bi zaboravio "vruće scene" sadašnje supruge.

image

Princ Harry je jednom prilikom rekao da je gledanje serije bila "pogreška"

LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Serija je došla na Netflix u lipnju 2023. godine i preko noći postala senzacija. Zbog ovog neočekivanog ponovnog interesa, krajem 2023. godine je objavljeno da je novi projekt "Suits" u izradi. Navodno će u njoj biti potpuno nova glumačka postava i u početku neće uključivati likove iz originalne serije, iako bi kasnije moglo doći do preklapanja. Kreator je serije Adam Korsch, a bilo je govora o tome da neće biti reboot ili nastavak, već je riječ o novoj priči koja će ovaj put biti smještena u Los Angelesu.

Linker
27. travanj 2024 13:59