TATIN NAVIJAČ

Oduševio urnebesnom objavom: Sin hrvatskog reprezentativca je ‘made in Korea‘!

Mislav Oršić debitirao je na svom prvom nastupu na Svjetskom prvenstvu i naciju nasmijao objavom na instagramu.

U svojoj debitantskoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Kataru naš nogometni reprezentativac Mislav Oršić nije stigao pokazati sve što zna i može na terenu, jer mu je izbornik Zlatko Dalić priliku protiv Maroka pružio u samoj završnici. Pripreme za idući nastup protiv Kanade osvježila mu je objava supruge Suzane koju je podijelio na svom instagram profilu.

Na fotografiji snimljenoj u domu Oršićevih u Zagrebu njegovi sinovi Manuel i Ivano zajedno gledaju utakmicu Južne Koreje i Urugvaja, a da bude potpuno jasno za koga stariji sin navija podcrtano je oznakom "Made in Korea".

image

sinovi mislava oršića

INSTAGRAM

Naime, Mislav Oršić je sezonu 2017./18. proveo u južnokorejskom klubu Ulsan Hyundaiju, a u Aziju ga je pratila i tadašnja djevojka Suzana Krajinović, pa su se ondje i zaručili. U Hrvatsku su se vratili zbog Oršićevog ugovora s Dinamom 2018., prije rođenja sinčića Manuela, kojeg su krstili na dan svog zagrebačkog vjenčanja.

image

Mislav i Suzana Oršić vjenčali su se 2018.

MATEJ DOKIć

Duhovitom objavom Oršić je nasmijao naciju, jasno podcrtavši kako je sasvim prirodno da njihov sin Manuel navija za reprezentaciju na čijem tlu je začet.

Njihov mlađi sin Ivano rođen je u veljači 2021., a Mislava i Suznu Oršić ljubav veže od srednjoškolskih dana.

image

Mislav Oršić u akciji

HANZA MEDIA

"Svaki pogodak posvećujem supruzi i sinovima ljubeći tetovažu na ruci koju sam im posvetio", rekao je Oršić, a navijači hrvatske reprezentacije se nadaju da će u tom prizoru uživati i u Kataru.

Linker
14. travanj 2024 02:59