spontani video

Odmor na Jadranu: David Beckham se snimao na brodu, slučajno ulovio što Victoria radi

David i Victoria Beckham već danima uživaju na odmoru, a nakon nekoliko dana u Hrvatskoj otplovili su dalje u Italiju.

Slavni par David i Victoria Beckham nedavno su proslavili 23 godine braka, što je bio idealan povod da odu na zajedničko putovanje po Europi. Prvo su uživali u Parizu, potom u Veneciji, gdje su se vozili gondolom, a nakon Italije stigli su i do Hrvatske.

Zadržali su se oko dubrovačkog područja te su odsjeli na otoku Lopudu. Naime, supružnici su posjetili restoran Bowa na Šipanu, a uvjet za posjet ovih zvijezda bio je da ih nitko ne fotografira. Nakon Hrvatske, otplovili su dalje u Italiju.

Na snimci koju je David sad objavio vidi se kako on sjedi unutra i gleda u kameru. Nekoliko trenutaka kasnije, Victoria se pojavljuje odjevena u opremi za vježbanje i skače dok se probija po palubi.

image

Victoria Beckham vježba

INSTAGRAM/SCREENSHOOT

Nakon što su izbjegavali fotografe i tražili diskreciju na svakom koraku, supružnici Beckham konačno su odlučili pokazati svijetu kako se provode u Hrvatskoj. Modna dizajnerica na svom je profilu na Instagramu objavila niz fotografija i snimaka s kojih se vidi da su iskoristili svaku sekundu u našoj domovini.

Tako se na fotografiji koju je objavila njen suprug, bivši engleski nogometni reprezentativac David Beckham, široko smiješi dok ga grli njihova kći Harper Seven.

‘Vrag djeluje brzo, ali ja djelujem brže‘‘, poručila je bivša Spajsica ispod fotografije na kojoj pozira na malenom gliseru u okolici Dubrovnika.

Bivša Spajsica nedavno je najavila da će se pridružiti društvenoj platformi Tik Tok što je na koncu i napravila. Osim što je podijelila video na kojem otkriva Hrvatsku, izgleda da se Victoria ‘zarazila‘ ovom društvenom platformom pa je podijelila još jedan zanimljiv video isječak.

"Reci mi da si otmjen (Posh), a da mi ne kažeš da si otmjen (Posh)", poručila je ispod isječka na kojem u kadar ulazi konobar koji joj nosi tanjur na kojem se dimi ukusno jelo.

Linker
23. travanj 2024 21:13