Ponovno pogodila

Odijelo Izabel Kovačić ostalo u sjeni cipela koje su ove godine bile pravi hit

Domaća poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića na premijeru je stigla u sivom odijelu na koje je iskombinirala popularne platforme modne kuće Valentino.

Izabel Kovačić bila je na premijeri dokumentarnog serijala ‘‘Where to sign‘‘ u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Pozirajući s vlasnikom domaće agencije za nekretnine Sergiom Serdarušićem i generalnom operativnom direktoricom Dinom Serdarušić oduševila je svojim elegantnim outfitom. Naime, odjenula je sivo odijelo koje je strogo pratilo liniju njezinog tijela, a iskombinirala ga je s nude salonkama na platformu modne kuće Valentino.

image

Izabel Kovačić privlačila je poglede jednostavnom, ali senzualnom modnom kombinacijom

ŽELJKO PUHOVSKI CROPIX

Platforme su bile jedan od najpopularnijih komada ove godine koji su isfurale mnoge trendseterice a osobito veliku popularnost uživale su upravo Valentino cipele. Osim što su udobne, savršeno se uklapaju u gotovo svaku modnu kombinaciju. Riječ je o traženom komadu koji je lako nositi u dnevnim, ali i večernjim kombinacijama.

Stoga nas nimalo ne čudi što je jedne od najtraženijih cipela odabrala i sama Izabel kao savršeni dodatak ovom elegantnom outfitu. Hrvatska poduzetnica, vlasnica brenda LeiLou, i supruga nogometaša Matea Kovačića inače se vrlo rijetko pojavljuje na domaćim eventima jer s obitelji već godinama živi izvan Hrvatske.

Inače, britanski Daily Star se početkom ove godine raspisao o njoj u članku posvećenom WAGsicama Manchester Cityja i Arsenala gdje su je novinari nazvali "bivšim supermodelom" iako se ona zapravo nikada nije ni bavila manekenstvom. Osim toga, strani mediji u više su je navrata uspoređivali sa Shakirom.

Linker
09. travanj 2024 22:52