ADVENTSKO DRUŽENJE

Od kuhinje do dekoriranja: Pitali smo poznate koje božićne običaje najviše vole

Na Glorijinom adventskom druženju doznali smo što svakog Božića peku Influencer Marco Cuccurin i njegova baka, kako izgleda blagdansko dekoriranje kod dizajnerice interijera Mirjane Mikulec te koju je blagdansku tradiciju "prekršila" Monika Olujić.

Glorijinim adventskim druženjem u bajkovitom ambijentu u sklopu Hilton Winter Gardena ušli smo u najljepše doba godine - ono blagdansko. Naši mali i veliki prijatelji uživali su u plesnoj koreografiji Zagrebačkih pahuljica na ledu, a zatim su se uz njihovu pomoć i upute, a u dobrom ritmu naše glazbene gošće Mije Dimšić, i sami odvažili na klizanje.

U blagdansko vrijeme darovi su ono što posebno veseli, a kako bi svaki poklon stigao u prave ruke i na vrijeme pobrinuo se Paket24, usluga brze paketne dostave Hrvatske pošte. A primatelji su poklone preuzimali i na paketomatima, najfleksibilnijoj opciji beskontaktnog preuzimanja i slanja paketa.

Na našem adventskom druženju uživali su i brojni poznati, a neki od njih poveli su i članove svoje obitelji. Zamolili smo ih da s nama podijele svoje omiljene obiteljske božićne tradicije, a njihovi odgovori bili su zaista su bili šaroliki. I dok se neki najviše vesele blagdanskim poslasticama poput fritula i bakalara, drugi jedva čekaju okititi božićnu jelku i zamotati darove za svoje najdraže.

Tako smo doznali što svakog Božića peku influencer Marco Cuccurin i njegova baka, kako izgleda blagdansko dekoriranje kod dizajnerice interijera Mirjane Mikulec te koju je blagdansku tradiciju "prekršila" Monika Olujić.

Veliku galeriju fotografija s Glorijinog adventskog druženja pogledajte ovdje.

Linker
18. travanj 2024 03:51