Usklađeni

Od glave do pete u traperu: Posh i Becks slučajno se identično odjenuli za izlazak

„Mislila sam da su ovakvi dani prošlost”, napisala je modna dizajnerica, misleći pritom na običaj koji su David i ona imali u mlađim godinama, kada su često usklađivali outfite.

Kao zaljubljeni tinejdžeri sredili su se supružnici Victoria i David Beckham za odlazak u kino – odjenuli su se gotovo identično, od glave do pete u svijetli traper. Modna dizajnerica (49) i nogometna zvijezda (47) bili su totalno usklađeni na druženju s njenim bratom i sestrom, Christianom i Louise, u lagano ispranim trapericama i košuljama od trapera, a Victoria je look upotpunila smeđom kožnom clutch torbicom.

image

Victoria i David Beckham usklađeni u ispranom traperu

INSTAGRAM
image

Victoria sa sestrom Louise i bratom Christianom

INSTAGRAM

„Mislila sam da su ovakvi dani prošlost! (Odjenula sam se prva, za vašu informaciju)”, napisala je na Storyju na Instagramu. Time se referirala na običaj koji su David i ona imali u mlađim godinama, kada su često usklađivali outfite. „Činilo se to tada kao dobra ideja”, govorila je o takvom odijevanju smijući se u showu Jimmyja Fallona prije nepune dvije godine, piše Dily Mail. „Mislim da smo bili naivni, nismo znali puno o modi, samo smo se zabavljali. A da budem iskrena, tako bi i trebalo biti. Doista bih voljela imati više hrabrosti da se i sada češće tako zabavljam”, rekla je danas cijenjena modna dizajnerica. Modno jedinstveni bili su i na vjenčanju 1999. godine. Posh i Becks odlučili su se za vjenčanje na temu Robina Hooda, održano u dvorcu Luttrellstown u Dublinu. Sjedili su tom prilikom na velikim zlatnim prijestoljima i nosili su usklađenu ljubičastu odjeću.

image

Na Versace Jeans partyju 1999.

STEVE WOOD/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 07:15