Na prošlogodišnjoj premijeri crtića ‘Lyle, Lyle, Crocodile‘ čijem je glavnom liku posudio glas

 MARION CURTIS/STARPIX FOR SONY/SHUTTERSTOCK
Bolna lekcija

Očito ne zna čemu služi SPF: Shawn Mendes izgorio na suncu

Kanadski pjevač bezbrižno se šetao arheološkim parkom Tenochtitlán u Mexico Cityju po žarkom suncu, nakon čega su ga sustigle bolne, crvene posljedice.

Dugi godišnji odmor kanadskog kantautora Shawna Mendesa ima drugu, neugodnu stranu medalje. Otkako je u srpnju prošle godine uzeo stanku i posvetio se svom mentalnom zdravlju, 24-godišnji pjevač uživa putujući svijetom. No, prošlog vikenda gušt se pretvorio u noćnu moru jer je nastradao u Mexico Cityju, javlja portal Metro. Dogodilo mu se, naime, isto što i brojnim turistima tijekom ljetovanja na Jadranu - opako je izgorio na suncu. Fotografija je četvrta u galeriji:

Kako sada izgleda s crvenom-bijelom "potkošuljom" na prsima i leđima, pokazao je skinuvši majicu na svom Instagram profilu. Pritom je priznao da se sam uvalio u problem. Podcijenio je opasnost, zaboravio nanijeti kremu s visokim zaštitnim faktorom i šetao se bezbrižno nalazištem Tenochtitlánom, davno napuštenom astečkom prijestolnicom. Sunce je nemilice pržilo i sada je u nevolji. Pokazao je opekline, a komentari užasnutih Mendesovih fanova mogli bi se svesti na uzvik: "Ajoj!"

Jadanje zbog crvenila bila je prilika da zgodan Kanađanin pokaže torzo i otkrije da ustrajno radi na povećanju svojih mišića. Uzgred rečeno, sve je po tom pitanju na svom mjestu i izgledao bi savršeno da nije zadobio bolnu "potkošulju".

"Čuješ li da netko plače u kutu? To je tvoja krema za sunčanje", zezali su ga fanovi. Djevojke su pokazale više suosjećanja.

"Utrljala bih vam malo gela od aloa vere, ako me trebate", ponudila se obožavateljica.

Sva sreća da nije izgorio ranije ovog mjeseca, kad je poslovno posjetio Italiju. Naime, pjevač je pronašao novi kreativni ispušni ventil, ali ne u glazbi nego u modi. Debitirao je kao dizajner odjevne linije "TommyxShawn" za modnu kuću Tommy Hilfiger, nedavno ju je predstavio u Milanu, a radi se o 28 odjevnih predmeta za djevojke i mladiće, piše The Roling Stone.

Izrađena je uglavnom od recikliranog tekstila. Pjevač je ujedno zaštitno lice kolekcije, a uz njega su kao modeli nastupili sestra Aaliyah (bila joj je to prva modna kampanja) i njegovi prijatelji, pjevač i tekstopisac Jon Vinyl te producent Mike Sabath. Sva sreća da je kantautor uoči snimanje promotivnog videa za kolekciju pazio na sebe i došao na set bez opeklina.

Linker
25. travanj 2024 11:59