BILLY BENNIGHT/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Kao sestre

Obožavatelji se ne mogu načuditi koliko su Reese Witherspoon i njezina kći slične

Sličnost između holivudske glumice i njezine kćeri s godinama je sve veća!

Sličnost između holivudske glumice i njezine kćeri s godinama je sve veća!

Slavna američka glumica Reese Witherspoon u 48. je godini života, a njezina kći Ava Phillippe u rujnu će navršiti 24 godine. Sličnost između njih primijećena je već odavno, no svakom novom objavom kroz godine obožavatelji se ne mogu načuditi koliko je Ava zapravo slična majci.

I na posljednjoj fotografiji koju je objavila Reese poziraju u kućnim ogrtačima, s ručnicima na glavi, a sličnost je zaista nevjerojatna pa na prvi pogled izgledaju kao dvije sestre. Zajedno su posjetile jedan event za koji su odabrale i slične outfite - haljine uz tijelo u svijetlim nijansama i bez naramenica, a jedina razlika je u frizuri - dok Ava nosi kosu ošišano stepenasto, Reese je skratila šiške.

Ava je inače odlična studentica sveučilišta UC Berkeley, pored toga bavi se manekenstvom i influencanjem na društvenim mrežama, a snimala je i editorijale, poput onog za beauty ikonu i vizažisticu Pat McGrath. Witherspoon uz Avu, ima i 18- godišnjeg sina Deacona iz bivšeg braka s kolegom Ryanom Phillippeom, dok je s bivšim suprugom Jimom Tothom dobila sina Tennesseeja kojeg stavlja na prvo mjesto u procesu razvoda. Naime, da se razvodi od Jima nakon 12 godina braka objavila je prije četiri mjeseca, a on je već snimljen u društvu nove djevojke pa se sumnja kako im je presudila treća osoba. Reese, pak, je taj dio života ostavila iza sebe i fokusirana je na svoju djecu, vrlo svjesna da nemaju isto odrastanje kakvo je ona imala.

"Čudna je to situacija u vezi odgoja jer ja nisam odrasla među slavnim osobama kao moja djeca koja žive drugačiji život od mene. Ali Ava je vrlo prizemljena, želi raditi neke velike i bitne stvari, puno uči i pokušava se pronaći. Velika je stvar isprobati različite stvari u životu i shvatiti koji je tvoj osobni put.‘‘, izjavila je jednom intervjuu Reese Witherspoon, komentirajući odgoj ali i pitanje stavova i seksualnosti jer je Ava izjavila da je privlače ljudi, odnosno, spol joj nije važan.

Linker
28. travanj 2024 11:27