Neka se vide

Obožavatelji oduševljeni: Jennifer Aniston pokazala izrast i sijedu kosu

Dok je pričala kako koristiti novi proizvod iz svoje linije za njegu kose, lijepo se mogao vidjeti sijedi pramen koji holivudska glumica nije ni pokušala sakriti.

I Jennifer Aniston prigrlila je svoje sijede korijene u nedavno objavljenom videu na svom Instagram profilu. Zapravo, pokazala je sijede više ili manje slučajno, promovirajući svoj proizvod za njegu kose, LolaVie. Provirila je iza vrata prostorije u svom domu, pokazala tubu s emulzijom za svilenkast sjaj svojih plavih pramenova, kojima dodatno ističe ljepotu njegovanog, mekog "slapa" kose boje meda.

"Možete ga koristiti jednom tjedno. Ispranu kosu nakon šampona samo zamotajte u ručnik, onda stavite malo sadržaja tube, ostavite malo, potom očetkajte, ostavite kosu još neko vrijeme umotanu u ručniku. Ako želite, odspavajte tako sat vremena”, ispričala je.

Pritom su najzanimljiviji detalj bile njezine sijede vlasi na vidljivom mjestu. Izazvale su sveopće oduševljenje među pratiteljima: počeli su je hvaliti jer je prigrlila svoj prirodan izgled. Zbog prihvaćanja prirodnog procesa promjene boje kose, obožavatelji su je zasuli ohrabrujućim komentarima.

"Svaka čast što ste dopustili sijedoj kosi da proviri – to je baš osvježavajuće", stoji u jednoj od mnogih poruka.

Podršku je dobila i svom domu jer se na drugoj polovici njenog videa iz pozadine čulo navijanje, pa i pljesak. Ona je, pak, odvratila: "Hvala vam, ovdje su svi uzbuđeni". I nastavila pojašnjavati kako i zašto koristiti proizvod iz njene linije za njegu kose, pokrenutoj prije dvije godine. Koliko god dobila pohvala jer je pokazala svoje sijede, pitanje je hoće li zadržati taj mali, prirodni "srebrni" pramen? Ili će se ipak na sljedećem pojavljivanju na crvenom tepihu pojaviti u standardnom izdanju bez kose prošarane "srebrom"?

Linker
19. travanj 2024 19:51