JOSIP MOLER/ CROPIX
NOVE TEME

Oboje su postali roditelji ove godine: Iva Šulentić i Ivan Vukušić o slatkim brigama na špici

Poznate voditelje uhvatili smo na zagrebačkoj špici: dugogodišnji prijatelji i kolege oboje su ove godine postali roditelji pa im ne nedostaje zajedničkih tema.

Poznate voditelje uhvatili smo na zagrebačkoj špici: dugogodišnji prijatelji i kolege oboje su ove godine postali roditelji pa im ne nedostaje zajedničkih tema.

Iva Šulentić i Ivan Vukušić prepoznatljiva su lica s malih ekrana, dugogodišnji kolege, ali i prijatelji koji se vrlo dobro poznaju, što su nam prije tri godine i pokazali u zabavnom videu u kojem smo dobro provjerili što sve znaju i ne znaju jedno o drugome. Tada su test uspješno položili, a sada je njihovo prijateljstvo još i čvršće s obzirom na to da su oboje ove godine postali roditelji. Uhvaćeni u šetnji zagrebačkom špicom, nakon uspješnog shoppinga što otkrivaju vrećice u Ivinim rukama, sigurno su razmijenili pokoji roditeljski savjet s obzirom na to da je između njihovih prinova niti mjesec dana razlike.

image
JOSIP MOLER CROPIX

Naime, Iva Šulentić svoju je djevojčicu rodila 14. lipnja ove godine, u Petrovoj bolnici. Ime svoje djevojčice još uvijek nije otkrila, ali ju je na svojem Instagramu predstavila svojim obožavateljima.

"Život sve posloži. Hvala mu, Ona je tu", napisala je tada Iva, koja je vijest da će postati majka u 41. godini života otkrila u veljači, u emisiji "Kod nas doma" kada je ugostila psihologinju Martinu Trboglav Podvorac na temu "Postoji li pravo vrijeme za postati mama". Na kraju priloga, vidno emotivna Iva obgrlila je svoj zaobljeni trbuščić i priznala: "Slažem se sa svime i toliko sam se već povezala da se javlja cijelo vrijeme. Jedino što sam odlučila od svih tih nekih savjeta jest ne slušati savjete neprovjerenih izvora. Doktora Googlea nema, vjerujem samo svome doktoru i zasad smo okej!"

Iva u trudnoći nije imala nikakvih problema te je zbog toga i ostala na voditeljskoj poziciji poznate emisije sve do samog kraja, a upravo je Vukušić početkom rujna otkrio kako se voditeljica vratila na posao objavivši fotografiju iz lifta na HRT-u uz koju je otkrio i kako već 10 godina lijepo surađuju.

I dok Iva povremeno i otkrije koji detalj iz privatnog života, Ivan Vukušić je mnogo tajanstveniji pa osim informacije da je 2. srpnja postao otac te da su djetetu odabrali ime koje počinje sa slovom J, nije otkrio niti jedan drugi detalj. Dapače, sve do sredine travnja nije se znalo da je njegova supruga Ivona trudna, a i to je otkrio kroz fotografije kada je ponosno objavio da je stekla titulu dr.med.dent., specijalistice endodoncije i restaurativne stomatologije. Par je zajedno četiri godine, a vjenčali su se u veljači ove godine.

Linker
27. travanj 2024 07:32