IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
šuška se

Obnovljena ljubav: Kim Kardashian je u vezi sa zvijezdom američkog nogometa

Oboje su viđeni na Jay-Zjevoj zabavi, a prema tračevima s partyja navodno su imali i "privatni trenutak". No, čini se kako se Kim neće tako skoro oglasiti oko veze s obzirom na to da joj je nova želja držati ljubavni život daleko od javnosti.

Oboje su viđeni na Jay-Zjevoj zabavi, a prema tračevima s partyja navodno su imali i "privatni trenutak". No, čini se kako se Kim neće tako skoro oglasiti oko veze s obzirom na to da joj je nova želja držati ljubavni život daleko od javnosti.

Kim Kardashian i Odell Beckham Jr. ponovno su potaknuli špekulacije o vezi. Oboje su viđeni na Jay-Zjevoj zabavi, koju on redovito organizira prije dodjele glazbenih nagrada Grammy. Četrdesettrogodišnja influencerica i poduzetnica stigla je na zabavu u klubu The Bird Streets u Los Angelesu sa svojom mlađom sestrom Khloé Kardashian.

image

Kim je na zabavu došla u zavodljivom izdanju

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Zvijezda reality showa "The Kardashians" definitivno se potrudila istaknuti svoju sjajnu figuru. Pojavila se u zavodljivoj kožnoj kombinaciji - crop topu i širokim hlačama na vezanje te pokazala trbušne mišiće. Međutim, iako se mnogi pitaju ima li romanse u njezinom odnosu sa 31-godišnjom zvijezdom američkog nogometa, Kim već duže vrijeme ne želi ništa komentirati. Izvor blizak reality zvijezdi rekao je za Daily Mail da želi zadržati ljubavni život "privatnim" jer je naučila lekciju iz prijašnjih veza, no da je par definitivno razvio sjajan, prijateljski odnos. Međutim, izgleda da su Kim i Odell imali "privatni trenutak" u garaži, barem tako tvrde tračevi sa zabave, dok su zatamnjeni prozori na Range Roveru spriječili fotografe u pokušaju da snime s kim je otišla sa zabave, piše Page Six.

image

Kim i Odell često se susreću na raznim društvenim događanjima

THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

O njihovoj ljubavnoj vezi počelo se šuškati u rujnu 2023. godine, kada je izvor rekao za Page Six da se članica klana Kardashian-Jenner i igrač Baltimore Ravensa često susreću na raznim društvenim događanjima, a pisalo se i o njihovom privatnom "opuštenom druženju". Do dodatnih je špekulacija došlo zbog vijesti da je Kim u studenom bila na proslavi Odellova 31. rođendana u New Yorku.

U svakom slučaju, ako su doista u vezi, izgleda da Kim ima slabu točku za igrače NFL-a. Od 2007. do 2010. godine bila s bivšom zvijezdom New Orleans Saintsa, Reggiejem Bushom, koji se čak pojavio u reality showu "Keeping Up with the Kardashians".

Linker
27. travanj 2024 00:25