Najsretniji dani

Objavljene nikad viđene snimke s vjenčanja Ecije Ivušić i Gorana Beloševića, ali i njegovih kolega

U fokusu novog spota benda Pravila Igre su najsretniji dani sva četiri člana benda - pjevača Ivana Penezića i Tine Hocenski, bubnjara grupe Gorana Beloševića i Ecije Ivušić, klavijaturista Marka Beloševića i Marine Drašković te basista Dinka i Helene Hajtić.

Bend Pravila Igre koji osvaja srca svojim iskrenim tekstovima i zaraznim melodijama, predstavio je svoj najnoviji singl – pjesmu naziva "Umrijet za ljubav", a ovu moćnu baladu prati i emotivan video spot koji sadrži nikad viđene snimke s vjenčanja članova benda.

U fokusu su tako najsretniji dani sva četiri člana benda - pjevača Ivana Penezića i Tine Hocenski, bubnjara grupe Gorana Beloševića i Ecije Ivušić, klavijaturista Marka Beloševića i Marine Drašković te basista Dinka i Helene Hajtić.Posebnim trenucima prisustvovali su brojni prijatelji i kolege Snježana Mehun Schillinger i Franz Schillinger, Antea Kodžoman i mnogi drugi.

Spot za ovu pjesmu, koji je režirao Dario Lepoglavac, ističe ljepotu mladenačke ljubavi kroz svaki kadar. On je prozor u intimne trenutke vjenčanja članova Pravila Igre, a malo je za reći da se svaki trenutak ispunjava neizrecivom srećom dok mladenci izgovaraju sudbonosno ‘da‘.

image

Ivan Penezić i Tina Hocenski

PRIVATNA ARHIVA

Nezaboravnim stihovima poput "A ti me gledaš baš na taj način koji mi kaže da sve ti značim", pjesma "Umrijet za ljubav" postaje himna istinske ljubavi podsjećajući nas da je ljubav, u svojoj najčišćoj formi, najjača sila na svijetu.

Ova emotivna balada koja se rodila iz pera Nenada Ninčevića i glazbe Mire Buljana, ne samo da obara sa svojom melodioznošću, već nam otkriva i pravu priču o ljubavi.

image

Ecija Ivušić i Goran Belošević

DARIO LEPOGLAVEC
Linker
24. travanj 2024 00:54