veliki dan

Objavljena prva fotografija Ive Majoli u vjenčanici

Njena prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo objavila je fotografiju s Ivom i pokazala u kakvoj se vjenčanici udala.

Iva Majoli danas se popodne u Milanu udala za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija. Njena prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo objavila je fotografiju s Ivom i pokazala u kakvoj se vjenčanici udala.

Iva je izabrala bijelu haljinu s prorezom koji se penjao uz nogu i V izrezom oko vrata. Preko haljine nosila je sako s ukrasom na ovratniku. Kako je ranije otkrila, kosu je skupila u nisku punđu.

Izbornica ženske teniske reprezentacije nosila je i srebrne štikle s potpisom Christiana Louboutina, a u rukama je nosila buket bijelih ruža.

Iva je jutros na društvenoj mreži podijelila djelić atmosfere. Fotografirala je šampanjac, dvije čaše, cipelu s visokom petom te veliki buket bijelih ruža, umotan u bijeli papir s logom modne kuće Armani. Na stoliću je stajao i natpis s porukom "And so the adventure begins" ("Započinje avantura").

U Milano je stigla Ivina kći Mia, a u srijedu navečer im se pridružila i Borna Kotromanić. Influencerica se javila s večere u luksuznom restoranu, a zatim je pozirala u lobiju milanskog hotela Principe di Savoia.

Na dan vjenčanja Borna se javila iz hotela i otkrila da će na svadbi nositi crnu haljinu ukrašenu perjem, dizajn hrvatskog modnog brenda Hippy Garden.

Podsjećamo, Iva nam je uoči vjenčanja otkrila nekoliko pojedinosti ceremonije.

"Odlučili smo se za skromno vjenčanje, samo u vijećnici, uz kumove, obitelj i najbliže prijatelje. Nakon izrečenih zavjeta idemo na mali koktel i večeru i to će biti to. Slavlje za veći krug prijatelja organizirat ćemo u svibnju iduće godine, najvjerojatnije opet negdje u Italiji", rekla je bivša tenisačica te dodala kako zbog poslovnih obveza neće otputovati na medeni mjesec s Robertom.

Borna nam je pak rekla više o poklonima za mladence.

"Već sam joj dala dar, ali imam još neke ideje. Iva je imala listu želja za goste na kojoj su, između ostalog, bili kuhinjski uređaji Smeg & Dolce Gabbana", ispričala je.

Linker
16. travanj 2024 06:03