Massimo Savić

 SASA BURIC CROPIX
emotivna objava

Objava Massimove kćeri slama srce: ‘Danas smo trebali stajati zagrljeni pred matičnim uredom‘

Da se Massimo nije želio predati i da je imao velikih planova, dokazuje i objava njegove kćeri Mirne.

Da se Massimo nije želio predati i da je imao velikih planova, dokazuje i objava njegove kćeri Mirne.

Gotovo sami kraj 2022. godine obilježila je tužna vijest da nas je napustio jedan od najvećih hrvatskih glazbenika, Massimo Savić. Publika koja je bila na njegovom velikom koncertu u zagrebačkoj areni početkom studenog nije znala da se on već tada borio s teškom bolešću, koja je uzela njegov život 23. prosinca.

Da se Massimo nije želio predati i da je imao velikih planova, dokazuje i jučerašnja objava njegove kćeri Mirne.

"Danas smo nas troje trebali stajati ovako zagrljeni, ali pred matičnim uredom. Tata nas je planirao iznenaditi pjesmom. Provest ću ostatak života pokušavajući oprostiti svemiru za ovu bol", otkrila je uz fotografiju na kojoj pozira s ocem i dečkom Igorom.

U posljednjem intervjuu koji je dao za Gloriju netom prije zagrebačkog koncerta Massimo je progovorio o svojoj kćeri jedinici.

"Roditeljstvo odmah ubije vašu sebičnost. Više niste vi najvažniji. Mene moja kći Mirna stalno čini boljim čovjekom. Ona je divno i samostalno biće. Ponosan sam na sve što je postigla", rekao je.

Otkrio je i koje je osobine naslijedila od njega.

image

Mirna Savić

BRUNO KONJEVIC/CROPIX CROPIX

"Svi koji nas poznaju slažu se da je Mirna "žensko ja". Ali malo poboljšano izdanje. Jako smo slični. Od mene je, srećom, većinom naslijedila dobre stvari", rekao je.

Dodao je i da je Mirna ta koja daje njemu lekcije, a ne on njoj.

"Ako joj i krenem nešto govoriti, kaže: ‘Tata, rekla sam ti, ja ću to probati sama. Pa ako i pogriješim, sama ću ispraviti‘", ispričao je.

Linker
26. travanj 2024 05:56