IZ TOPLIJIH KRAJEVA

Obiteljski portret: Franka i Vedran Ćorluka uživaju na putovanju, sin Viktor zvijezda je fotke

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić pobjegli su u toplije krajeve, a putovanje u Dubai prvo je zajedničko za četveročlanu obitelj.

Nakon što je prije nekoliko dana Franka Batelić otkrila da su krenuli na prvi let avionom s malenom Gretom koja je rođena u studenome, Vedran Ćorluka sada je otkrio i koja je destinacija za odmor. Četveročlana obitelj pozirala je ispred Burj Khalife - i dok Vedran i Franka poziraju uz kolica u kojima je Greta, trogodišnji Viktor nije želio pozirati pa je legao na pod i nasmijao svoje roditelje, ali i pratitelje Ćorluke na Instagramu.

"Vidi se tko najviše uživa", napisao je Vedran uz fotografiju s obiteljskog odmora u Dubaiju. Da je Viktor neuhvatljiv objektivu otkrila je Franka već na samom početku putovanja kada je objavila fotografiju s Gretom i uz nju napisala da dječaka nema na fotografiji jer juri od sjedala do sjedala.

Franka i Vedran iskoristili su vrijeme za prvi obiteljski odmor prije nego se pjevačica vrati na male ekrane. Naime, ponovno će biti članica žirija u showu "Ples sa zvijezdama", zajedno s Igorom Barberićem, Markom Cibocijem i Larisom Lipovac.

Inače, mjesec dana nakon porođaja Franka nam je ispričala kako je Greta nemirna, ali jako dobra beba, te nam otkrila kako se Viktor snašao s mlađom sestricom. "Viktor je dobro prihvatio Gretu, ali od tog silnog stresa se već dvaput razbolio u mjesec dana! Ali jako je dobar, pažljiv i bolji nego što smo očekivali", otkrila je pjevačica.

Linker
11. travanj 2024 13:52