Čestitke!

Obitelj Džeko ima sretne vijesti: Stigla je peta bebica, ponosna mama otkrila njeno ime

Nekadašnja manekenka i igrač milanskog Intera godinu su počeli lijepim vijestima, u obitelj je stigla još jedna djevojčica.

Nekadašnja manekenka Amra Džeko je rodila. Njena peta trudnoća završila je dobro te je na svijet donijela još jednu djevojčicu, ponosna mama javila se zajedničkom fotografijom iz bolnice. Amra je otkrila da su joj ona i suprug Edin Džeko, bosanskohercegovački nogometni reprezentativac, dali ime Hana.

"Dobro nam došla, ljubavi naša. Hana Džeko", napisala je Amra uz fotografiju na kojoj nasmijana, u naručju drži svoju najmlađu kći. Par već godinama živi u Italiji, tamo je rođena i malena Hana.

Djevojčica je rođena u Milanu, budući da se njena obitelj preselila u taj grad iz Rima. A dobrodošlicu na svijet poželjeli su joj i iz tatinog kluba Inter.

Amra i Edin vjenčali su se 2016., iste je godine rođena njihova kći Una. Godinu dana kasnije u Rimu je rođen sin Dani, a u rujnu 2020. dobili su i kćerkicu Daliju.

Amra ima i kći Sofiju koju je dobila u braku s poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem. Djevojka trenutno studira u Los Angelesu.

Linker
14. ožujak 2024 11:32