Lance Bass, Joey Fatone Jr., J.C. Chasez, Chris Kirkpatrick i Justin Timberlake

 IMAGE OF SPORT/NEWSCOM/PROFIMEDIA
Kakav throwback

NSYNC se ponovo okuplja! Nakon 22 godine izbacuju novu pjesmu

Petorka se posljednji put okupila 2018., a posljednju su pjesmu snimili 2001. godine.

Petorka se posljednji put okupila 2018., a posljednju su pjesmu snimili 2001. godine.

Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick i Lance Bass oduševili su obožavatelje vijestima o ponovnom okupljanju NSYNC-a nakon više od dva desetljeća. Petorka će uskoro objaviti prvu pjesmu, i to nakon 2001. kad su snimili "Girlfriend", a povod okupljanja je novi crtani film u kojem Justin Timberlake posuđuje glas jednom od likova.

Crtani film "Trolls Band Together" zaslužan je za ostvarenje želja svih obožavatelja jednog od omiljenijih boy bendova svih vremena. Upravo zbog njega NSYNC se okuplja po prvi put nakon 2018. godine kad su se sastali samo kako bi obilježili dobivanje zvijezde na stazi slavnih. Međutim, ovaj se put neće samo zajedno fotografirati nego će nas počastiti i novom pjesmom koja će biti dio spomenutog filma.

image
LI YING/AVALON/PROFIMEDIA

Nagovještaj okupljanja očit je u traileru za film u kojem lik Floyda govori liku iza čijeg glasa stoji Timberlake: "We‘re out of sync. We’ve gone from boys to men, and now there’s only one direction for us to go: to the back streets. (Nismo sinkronizirani. Od dječaka smo postali muškarci i sad postoji samo jedan smjer u kojem trebamo ići: u stražnje ulice.)" Referenca je to na slavne boy bendove koji su kroz godine oko sebe okupili vojske obožavateljica koje se nisu mogle pomiriti s njihovim raspadima.

NSYNC žarili su i palili scenom od 1995. do 2002. godine kad se Justin Timberlake upustio u solo karijeru, a osim 2018. grupa se, doduše bez Justina, okupila i 2019. godine kad su se na pozornici Coachelle pridružili Ariani Grande. Međutim, nije izgledno da će ovo okupljanje rezultirati novim albumom. Barem je tako dala naslutiti Nelly Furtado koja se nedavno izlanula da Justin već neko vrijeme s Timberlandom radi na novom albumu te da će im se i ona pridružiti na jednoj od pjesama.

Linker
27. travanj 2024 06:27