COURTESY OF NAKEDCASHMERE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA COURTESY OF NAKEDCASHMERE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Slavi majčinstvo

Novim fotografijama trudna Rumer Willis podsjetila na kultni trenutak s Demi Moore

Glumica je u visokom stupnju trudnoće posljednjim fotografijama podsjetila na kultno izdanje njezine majke iz 1991. godine.

Prošle su 32 godine otkako je glumica Demi Moore u visokom stupnju trudnoće stala pred objektiv slavne Annie Liebowitz za snimanje Vanity Fair naslovnice. Tada je s Bruceom Willisom čekala drugo dijete, kćer Scout. Gola Demi tada je rukama prekrila grudi i iznenadila je svijet s fotografijama koje su tada bile kontroverzne.

image
VANITY FAIR

Nakon Demi, i Natalie Portman je 2017. godine pozirala po uzoru na Demi, a u međuvremenu, slavne trudnice nerijetko slave trudnoću i trudnički trbuh upravo ovakvim fotografijama. Kćer Demi Moore i Brucea Willisa, Rumer Willis, mnoge je podsjetila na ikonično izdanje svoje majke - naga se fotografirala za brend trudničke odjeće Bumpsuit te za brend NakedCashmere - dok je za potonji sukreirala kapsulnu kolekciju, i na fotografijama je omotana u mekani kašmir, za Bumpsuit je pozirala u prozirnom ogrtaču, pokazujući trudnički trbuh.

image

U kampanji za brebnd Bumpsuit

PROFIMEDIA BUMPSUIT/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Osnažujemo i potičemo žene da prihvate svu ljepotu majčinstva - to je naša misija i sretni smo što je Rumer Willis lice naše posljednje kampanje", napisao je modni brend ispod objave na Instagramu.

Sretne vijesti o očekivanje prvog djeteta s partnerom Derekom Richardom Thomasom objavila u prosincu prošle godine, a par je u vezi od proljeća 2022. godine. Posjetimo, Rumer je najstarije dijete Dami Morre i Brucea Willisa koji su se rastali 2000. nakon 13 godina braka.

Linker
18. travanj 2024 14:38