Opet je maltretira

Novi udarac pohlepnog oca Britney Spears: Ne preže ni pred čime kako bi joj se osvetio

Otac pop zvijezde traži da sud otpečati njezinu medicinsku dokumentaciju kako bi je objavio i ocrnio, premda tajnost tih podataka štite dva savezna zakona.

Iako se izborila za normalan život, riješila konzervatorija i udala za Sama Asgharija, nekadašnjeg fitness trenera, Britney Spears još uvijek nije sasvim slobodna. Nad pop pjevačicom još uvijek se nadvija očeva sjena: Jamie Spears uporno je pokušava destabilizirati ulažući nove podneske na sudu u Los Angelesu, jednostavno odbija ostaviti je na miru.

Njegov posljednji potez je "dno dna", tvrdi njen odvjetnik Matthew S. Rosengart. Riječ je o pokušaju odvjetničkog tima Jamieja Spearsa skinuti pečat s njezinog medicinskog kartona: povjerljive dokumente htjeli bi učiniti dostupnim javnosti. Rosengart je novi očev napad ocijenio kao "zlobno maltretiranje, uznemiravanje i zastrašivanje vlastite kćeri", otkrivaju novi sudski dokumenti do kojih je došao portal Page Six.

Kao pravni temelj malicioznog zahtjeva, Jamie Spears navodi činjenicu da je dio njene medicinske dokumentacije ionako iskorišten (protiv njega) tijekom pravne bitke za ukidanje konzervatorija.

Sad ih želi sve otpečatiti i okoristiti se novonastalom situacijom. Posljednji podnesak uložen je nedugo nakon što je sud u srpnju ove godine odlučio da pjevačica ne mora dati iskaz pod zakletvom o prislušnim napravama koje je Jamie Spears dao postaviti u njezinu spavaću sobu tijekom 13-godišnjeg zatočeništva.

On tvrdi da o tome ne zna ništa premda postoje relevantni svjedoci koji su potvrdili da tvrdnje Britneyinog odvjetnika. Među njima je i agent FBI-ja koji je u siječnju ove godine izjavio da je Jamie Spears špijunirao svoju kćer. Kako je sud prošlog mjeseca naredio Britneyinom ocu podastrijeti sve dokumente vezane uz elektronički nadzor, novi udarac kćeri njegova je osveta. Budući da povjerljivost medicinske dokumentacije štite dva savezna zakona, pohlepni otac teško će uspjeti u nečuvenom naumu.

Linker
24. travanj 2024 07:40