dobar provod

Novi par? Cher blista od sreće u društvu 40 godina mlađeg producenta

Legendarna pjevačica odlično se provela na večeri i u noćnom klubu s Alexanderom Edwardsom.

Prije mjesec dana legendarna pjevačica Cher oduševila je modne znalce zatvorivši predstavljanje nove kolekcije dizajnera Oliviera Rousteinga za Balmain, kad je na kraju revije pistom prošetala u lateksu.

U uskom bodiju od spandexa s naglašenim ramenima i njezinom prepoznatljivom dugom crnom kosom, izgledala je kao da će svaki čas održati koncert jer je slične kostime često nosila na svojim nastupima. Dašak teatralnosti dale su i glomazne čizme s platformom u kojima je hodala s potpunom lakoćom.

image

Cher i Alexander Edward večerali su u restoranu Craig‘s u West Hollywoodu, a zabavu nastavili u noćnom klubu The Nice Guy

SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A sad privlači poglede glazbenog producenta i repera Alexandera Edwardsa, glazbenika četiri desetljeća mlađeg od sebe, s kojim je, držeći ga za ruku, došla na večeru u restoran Craig‘s u West Hollywoodu.

Je li riječ o prijateljstvu ili novom ljubavnom paru, što mnogi pretpostavljaju iz govora tijela i energije koja se između njih osjećala, tek će se vidjeti. U svakom slučaju Alexander Edwards je mlađi od njezinih sinova Chaza Bona i Elijaha Bluea Allmana.

image

Alexander Edwards nakon prekida s Amber Rose uživa sa Cher

SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon večere zabavu su nastavili u obližnjem noćnom klubu, a oboje su u svakom slučaju slobodni: iza Cher su dva braka i brojne veze s holivudskim zvijezdama kao što su Val Kilmer i Tom Cruise, a Alexander Edwards je lan prekinuo vezu s američkim modelom i glumicom Amber Rose.

Linker
16. travanj 2024 20:37