Getty Images
Holivudska ljubav

Novi glumački par: Nakon 20 godina prijateljstva napokon su shvatili da su jedno za drugo?

Znaju se više od 20 godina, a nedavno je među njima zaiskrilo, oboje imaju djeci iz prijašnjih veza, a odnos među njima izgleda da je pun nježnosti... Sve se glasnije govori da imamo novi zvijezdani par!

Američki glumac Bradley Cooper (45) požrtvovni je tata koji pomno bira tko smije prići najvažnijoj mladoj dami u njegovu životu - trogodišnjoj kćerkici Lei de Seine. Kako je prošlog tjedna na druženje s malenom poveo kolegicu Jennifer Garner (48), s kojom je prije gotovo 20 godina glumio u špijunskoj seriji ‘Alias’, taj izlazak ima posebnu težinu.

Brentwood, CA  - *EXCLUSIVE*  - Bradley Cooper takes his mother, daughter, Lea Shayk Cooper, and Irina to visit Jennifer Garner for dinner at her new home in the Pacific Palisades. Jennifer recently sold off the home she shared with ex-husband Ben Affleck to Adam Levine for  million.

Pictured: Bradley Cooper, Jennifer Garner



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 417152536, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profim
Potkraj prošle godine Bradley je posjetio Jennifer u njezinu domu

Tko položi ‘test’ na plaži s Leom, koju je dobio iz veze s manekenkom Irinom Shayk, otvoren mu je put do njegova srca. Čini se da ga je zvijezda filma ‘Elektra’ položila jer kao mama dviju kćeri i sina rođenih u propalom braku s Benom Affleckom zna pridobiti dječje povjerenje.

Uz to, holivudskom zavodniku potrebna je podrška partnerice koja zna što znači biti samohrani roditelj. Kako je glumica dan prije uživanja na plaži u Malibuu raskinula dvogodišnju vezu s 42-godišnjim poduzetnikom Johnom Millerom, možda je zvijezda filma ‘Zvijezda je rođena’ uvjeri da je on muškarac kojeg je vrijedilo čekati.

Pročitajte i:

Sama, ali ne i osamljena: Jennifer Garner prekinula s poduzetnikom, a šuška se da ima novog slavnog dečka

Leonardo DiCaprio protiv ilegalnih radnji: ''Moramo im pružiti potporu da se spriječi širenje zaraze''

Serijski zavodnik slomio je srce slavne manekenke, a sada je uhvaćen s Irinom Shayk usred karantene

Linker
24. travanj 2024 22:49