saga se nastavlja

Novi detalji: Deppova bivša cura tvrdi da ju je drogirao i tražio da spava s njim

U nezapečaćenim sudskim dokumentima sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard nalazi se i iskaz bivše Deppove kolegice koja ga naziva verbalnim nasilnikom.

Iako je presuda na suđenju zbog klevete između Johnnyja Deppa i Amber Heard donesena u korist slavnog glumca, ova mučna saga se nastavlja. Naime, britanski mediji počeli su objavljivati nezapečaćene sudske dokumente, a među njima i video iskazu Ellen Barkin koji nije prikazan na sudu.

Glumica, koja je hodala s Deppom u devedesetima, u iskazu je svog bivšeg dečka nazvala "ljubomornim čovjekom željnim kontrole" i rekla da je bio često pod utjecajem alkohola.

image

Johnny Depp i Ellen Barkin u ranim devedesetima.

VOLLAND/PIP-LANDMARK MEDIA/LANDMARK/PROFIMEDIA

Kad su od prijatelja postali ljubavnici, tvrdi Barkin, Depp joj je navodno dao drogu i pitao želi li spavati s njim.

"Prišao mi je u dnevnoj sobi moje kuće, povukao me u krilo i rekao nešto poput, ‘Oh, daj Ellen‘, ili što već. Malo sam se bunila, ali ne previše. I to je bilo to. Dao mi je drogu i pitao želim li se je**ti s njim", ispričala je Barkin u videu.

Dodala je da je Depp uvijek odavao neku nasilničku ‘vibru‘ i često je jako vikao. "On viče i verbalno je nasilan. I to stvarno možete vidjeti jer je vikao na svog asistenta", rekla je glumica.

image

Ellen Barkin dala je video iskaz u suđenju iz 2019.

SHAWN THEW/AFP/PROFIMEDIA

No, priznala je da je u ranim danima njihove veze Depp bio izrazito šarmantan, ljubazan i kao netko tko se voli brinuti za sve oko sebe.

Depp, koji je više puta pod prisegom rekao da nikada nije udario nijednu ženu, rekao je da je Barkin bila na njega ljuta godinama jer je on taj koji je prekinuo njihov odnos.

"Željela je više od veze, željela je pravu vezu sa mnom, a ja to nisam želio. Nisam osjećao isto prema njoj kao ona meni i pretpostavljam da je od tog trenutka postala jako, jako ljuta i od tada nisam razgovarao s gđom Barkin", ispričao je glumac na suđenju za klevetu u Velikoj Britaniji, gdje je tužio magazin The Sun koji ga je u članku nazvao ‘mlatiteljem žena.

image

Ellen Barkin

NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

Depp je izgubio taj slučaj, no dobio je onaj za klevetu protiv bivše supruge Amber kao i oko 10 milijuna dolara odštete. Porota je utvrdila da ga je Heard oklevetala u svom autorskom tekstu o obiteljskom nasilju iz 2018., iako ga u članku nije spomenula imenom.

Heard je dobila jednu od protutužbi za klevetu u kojoj joj je dana odšteta od dva milijuna dolara, a njezin tim i dalje pokušava osporiti već donesenu presudu u korist holivudskog glumca.

Linker
14. travanj 2024 16:20