MARKO MISCEVIC CROPIX
ROĐENDANSKA ŽELJA

Novak Đoković ispunio svojoj supruzi Jeleni želju za rođendan: ‘Trepneš i život ti prođe‘

Za 37. rođendan supruge Jelene, Novak Đoković ostvario joj je želju te su otputovali na otočje u Atlantiku koje mnogi nazivaju čarobnim.

Za 37. rođendan supruge Jelene, Novak Đoković ostvario joj je želju te su otputovali na otočje u Atlantiku koje mnogi nazivaju čarobnim.

Jedan od najvećih tenisača svih vremena, Novak Đoković ispunio je svojoj supruzi Jeleni rođendansku želju. Godinu dana starija od njega, Jelena Đoković poželjela je za 37. rođendan putovanje na neobičnu lokaciju. Bračni je par stoga otputovao na Azorske otoke koje mnogi nazivaju čarobnima. Bogati su neočekivanim zanimljivostima, a otkriveni u 15. stoljeću. Od matične zemlje, Portugala, udaljeni su oko 1300 km, te su smješteni skoro na sredini Atlantskog oceana.

Zahvaljujući svojoj netaknutoj divljini, ljepoti i jedinstvenosti, brojnim aktivnostima koje nude, te udaljenosti od turističkih gužvi, Azori se često nazivaju pravim rajskim utočištem gdje se može surfati, planinariti, roniti, biciklirati, plivati s morskim psima, promatrati ptice ili pak gledati kitove. Upravo takav odmor za dušu poželjela je i Jelena, a na svom Instagram profilu podijelila je video koji prikazuje isječke s putovanja uz riječi: "Trepneš i život prođe… Ovo je bila moja rođendanska želja - Azori, planinarenje s mojim vitezom i promatranje dupina." Video je prikupio više oko 43 tisuća lajkova.

Neki od komentara njezinih pratitelja bili su: "Jednostavno, korisno, prirodno… bez obzira na slavu vi poznajete prave vrijednosti", "Koliko ste slatki... Ljubav je čudo, od ozbiljnih i odgovornih ljudi u momentu kada to život dozvoli vas pretvori u razigranu djecu"... Novak je potvrdio da je, osim što je majstor na teniskom terenu, i pravi romantik prema svojoj supruzi, suosnivačici i globalnoj direktorici Zaklade Novak Đoković, s kojom je u braku od 2014. godine. Imaju dvoje djece, a njihova zaklada se bavi upravo podizanjem svijesti i ulaganjem u razvoj djece. Tim zaklade poželio je Jeleni rođendan uz riječi: "Hvala ti na dobroti koju širiš oko sebe, ali i inspiraciji, podršci i povjerenju. I pored svega, hvala ti što nas svakim danom inspiriraš da ostanemo ustrajni u našoj misiji." Po povratku s otočja, supružnici su uživali na koncertu Dine Merlina u Crnoj Gori. Iako se trenutno odmara, Novak se nakon povijesne pobjede na Roland Garrosu sprema za Wimbledon, koji će se održati u Londonu od 3. do 16. srpnja.

Linker
28. travanj 2024 17:57