šuška se

Nova veza? Khloe Kardashian razmjenjivala vruće dodire s najseksi frajerom u Europi

Reality zvijezda i Talijan Michele Morrone, kojeg znamo iz erotskog trilera ‘365 dana‘, bili su vrlo bliski na after partyju povodom Tjedna mode u Milanu.

Posljednjih nekoliko mjeseci za Khloe Kardashian bili su priličan izazov - morala je prihvatiti činjenicu da ju je njezin sada već bivši, NBA košarkaš Tristan Thompson opet prevario i da je drugoj ženi napravio dijete.

Osim toga, na svijet je prije nekoliko dana došao Khloein i Tristanov sin kojeg je rodila surogat majka. No, Khloe je jednim potezom dokazala da ne kani žaliti za prošlošću, već da je orijentirana na budućnost. Naime, na svom je Instagramu objavila story koji je šokirao njezine fanove. U pozitivnom smislu.

Na fotografiji koju je objavila poziraju ona i talijanski glumac Michele Morrone za kojim uzdišu žene i muškarci diljem svijeta. Morrone se naglo proslavio ulogom sicilijanskog mafijaša u erotskom trileru "365 dana", a nakon te uloge proglašen je najseksi frajerom u Europi. Khloe i Michele bili su prilično bliski na fotografiji, a u pozadini se vidi ekipa koja ih je fotografirala pa zbog toga nije jasno jesu li njih dvoje friški par ili su se samo dobro zabavljali.

Glumac i reality zvijezda zajedno su bili na Tjedna mode u Milanu, a prema nekim izvorima koji su progovorili za Daily Mail, viđeni su kako razgovaraju i nježno se dodiruju dok su uživali na after partyju u Milanu. Michele je navodno oslonio ruku na Khloeina leđa i nešto joj šaptao na uho, dok mu je ona suptilno dodirivala ruku.

Khloeini obožavatelji brzo su se oglasili na društvenim mrežama nakon što su vidjeli fotografiju te su mnogi bili oduševljeni onime što su vidjeli. "Michele Morrone i Khloe Kardashian???? MOLIM VAS, to je power couple koji nam treba", napisao je jedan korisnik Twittera.

Talijanski glumac je trenutno službeno single, baš kao i Khloe koja je u traileru druge sezone reality emisije "The Kardashians" susprezala suze dok je opisivala svoj šok kada je saznala da joj je Thompson ponovno bio nevjeran dok su čekali svoje drugo dijete.

Khloé i Tristan započeli su vezu 2016., a dvije godine kasnije dobili su kćerkicu True. Prekinuli su u lipnju 2021., kasnije se opet pomirili, no Khloé je s njim prekinula u siječnju ove godine. Ubrzo nakon toga objavljeno je da Tristan čeka dijete s drugom ženom, što je potvrdio i sam Tristan.

Linker
27. ožujak 2024 12:29